ΚΑΝΤΖΙΛΙΕΡΗΣ: «ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Καντζιλιέρης στάθηκε στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος για να επσιστρέψει εκεί που ανήκει.

Καντζιλιέρης: «Αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια για την προσπάθεια»

«Πραγματικά έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια φέτος. Ο Παναθηναϊκός είναι πανάξια εδώ και έχει επιστρέψει στα Final Four που είναι από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις. Αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια για την προσπάθεια.

Αυτό που έχουμε πλέον να κάνουμε είναι να συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να χτίζουμε, να επιστρέψουμε την επόμενη χρονιά στην Α1 και να πρωταγωνιστήσουμε εκεί όπου η ομάδα ανήκει. Θα έχουμε το χρόνο από σήμερα το βράδυ να προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα της Κυριακής. Η Δάφνη Αγίου Δημητρίου έχασε στις λεπτομέρειες, είναι ένας έμπειρος αντίπαλος και θα δώσουμε το 100%» είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Απο την πλευρά της η Ασπασία Καλαμπάκου επεσήμανε: «Ξέραμε εκ των προτέρων ότι το έργο μας θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο στον ημιτελικό, καθώς εμείς φέτος παίζουμε στην Α2. Στόχος της σεζόν είναι η επιστροφή στην Α1. Παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στον μικρό τελικό. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και θα τα δώσουμε όλα γι’ αυτό».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Ιουλίου