ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.: «ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΘΗΚΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ»

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. αντέδρασε στην απαράδεκτη απόφαση του ΑΣΕΑΔ να μην επιτρέψει στην ομάδα μπάσκετ γυναικών να έχει ξένες αθλήτριες στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παναθηναϊκός Α.Ο.: «Καταστρατηγήθηκε εκ νέου κάθε έννοια ισονομίας»

Να θυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός είχε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ μετά την άρνηση της ΕΟΚ να του επιτρέψει να πραγματοποιήσει μεταγραφές ξένων παικτριών, ώστε να ενισχυθεί και να παίξει υπό ίδιες συνθήκες. Τελικά, το «τριφύλλι» είναι υποχρεωμένο να παίξει μόνο με Ελληνίδες αθλήτριες…

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

«Ο Παναθηναϊκός, ως Σύλλογος, ανέκαθεν επιζητά οι αγώνες να διεξάγονται επί ίσοις όροις και να κρίνονται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Με την σημερινή τελεσίδικη απόφαση του ΑΣΕΑΔ, η οποία μας απαγορεύει να χρησιμοποιήσουμε τρεις ξένες αθλήτριες στο Final 4 του Κυπέλλου Μπάσκετ Γυναικών, ώστε να ανταγωνιστούμε με ίδιους όρους τους αντιπάλους μας, καταστρατηγήθηκε εκ νέου κάθε έννοια ισονομίας.

Η απόφαση αυτή βγήκε τέσσερις ημέρες πριν τον ημιτελικό, παρότι είχαμε κινήσει όλες τις σχετικές διαδικασίες εδώ και δύο μήνες (από τις 17/1).

Το γεγονός αυτό από μόνο του αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πως η ισονομία στην Ελλάδα παραμένει μόνο στη θεωρία.

Οι …ενστάσεις του Ολυμπιακού και της Νίκης Λευκάδας, που υποστήριξαν στο ΑΣΕΑΔ την πρωτόδικη απόφαση, κινούνται και αυτές στο ίδιο πλαίσιο.

Η φετινή χαρά τους, όμως, θα είναι εφήμερη!  Η πορεία του Παναθηναϊκού Α.Ο. προς την κορυφή σε όλα τα σπορ θα συνεχιστεί, ανεξαρτήτως των εμποδίων που μας παρουσιάζονται. Να είστε βέβαιοι γι' αυτό!».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 23 Αυγούστου