Δ.ΝΤΑΡΛΑΣ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1Ο ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ»

Για τη σημασία που αποκτά η ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και για το βαθμό ετοιμότητας που βρίσκεται ο Παναθηναικός, ενόψει του κρίσιμου ημιτελικού με την Ολυμπιάδα, μίλησε στο FUTSAL365.GR o αρχηγός του Παναθηναικού Δημήτρης Ντάρλας.

Δ.Ντάρλας: «Θέλουμε να είναι το 1ο για τον Παναθηναικό»

FUTSAL365.GR: “Δεύτερη χρονιά επίσημης παρουσίας για την ομάδα του Παναθηναικού στο χώρο του Futsal και μετά τους περσινούς τελικούς του πρωταθλήματος, έχετε μπροστά σας το Κύπελλο. Είναι έτοιμη η ομάδα για το 1ο τρόπαιο της ιστορίας της;”

Δ.Ντάρλας: “Είμαστε προετοιμασμένοι αρκετά καλά και πιστεύω ότι θα φανεί στο γήπεδο. Θέλουμε αυτό τον τίτλο γιατί θα είναι ιστορικής σημασίας για το τμήμα Σάλας του Παναθηναϊκού αφού θα είναι και ο πρώτος.”

FUTSAL365.GR: “Σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται η ομάδα σου, δεδομένου οτι το Final4 γίνεται μεσούσης της περιόδου; Θεωρείς οτι η κατάκτηση του δίνει ψυχολογική ώθηση σε όποιον το κατακτήσει ενόψει της συνέχειας;”

Δ.Ντάρλας: “Φέτος για πρώτη φορά γίνεται το Final 4 πριν τους τελικούς του Πρωταθλήματος οπότε αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για όλες τις ομάδες και θα δώσει μεγάλη ώθηση για την συνέχεια του Πρωταθλήματος οποία ομάδα το κατάκτηση. Όπως είπα παραπάνω είμαστε προετοιμασμένοι εκτός απο ψυχικά και σωματικά για την κατάκτηση του τροπαίου”

FUTSAL365.GR: “Η ομάδα του Παναθηναικού έχει μια ιστορία 111 ετών, με τη φανέλα της να γίνεται αυτομάτως πολύ βαριά για εσάς. Αν και πέρσι αποκλειστήκατε νωρίς από την ΑΕΚ, φέτος είστε μέσα και στους δύο στόχους. Μπορεί το “τριφύλλι” να φτάσει στο double;”

Δ.Ντάρλας: “Προσωπικά δεν σκέφτομαι το double γιατί έχουμε έναν μαραθώνιο μπροστά μας με πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια. Το γεγονός τι είμαστε μέσα στους στόχους μας είναι σημαντικό αλλά απ την άλλη κάθε παιχνίδι είναι τελικός, οπότε πάμε παιχνίδι με παιχνίδι να πάρουμε οτι καλύτερο μπορούμε και στο τέλος ελπίζω να είμαστε νικητές.”

FUTSAL365.GR: “Στον ημιτελικό θα βρείτε απέναντι σας την Ολυμπιάδα, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει οτι αποτελεί μια ομάδα “πυλώνα” του ελληνικού φουτσαλ, που πάντα δυσκολεύει όλες τους μεγάλους είτε εντός είτε εκτός έδρας. Με δεδομένο οτι θα παίξετε σε ουδέτερο γήπεδο αυτή τη φορά, τι κινδύνους εγκυμονεί αυτό για την ομάδα σου;”

Δ.Ντάρλας: “Η Ολυμπιάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση μετά τα καλά αποτελέσματα στους ημιτελικούς με τον Δούκα και σαφώς είναι μια παραδοσιακή δύναμη στον χώρο. Έχουμε μελετήσει αρκετά το παιχνίδι τους για να ξέρουμε τα θετικά και τα αρνητικά τους. Είμαστε έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια, όλη η ομάδα τα περιμένει πως και πως και θα δώσουμε την ψυχή στο ημιτελικό για να περάσουμε στον τελικό και να φτάσουμε στον στόχο μας.”

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 17 Ιουλίου