ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ: ΒΡΙΣΚΟΥΝ… ΣΤΟΧΟ!

Έτοιμοι για μεγάλα πράγματα, εν όψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που ξεκινά τον Απρίλιο, παρουσιάζονται οι Τριφυλλοφόροι Σκοπευτές

Σκοποβολή: Βρίσκουν… στόχο!

Στους πρόσφατους Αγώνες Αεροβόλων Όπλων για πρόκριση επίλεκτων αθλητών στην Εθνική Ομάδα, κατέλαβαν 2 Πρώτες Θέσεις σε ισάριθμες συμμετοχές.

Την αρχή έκανε, στο Αεροβόλο Πιστόλι Γυναικών, η Βαλέρη Μαρία, κατακτώντας το Χρυσό Μετάλλιο, με επιδόσεις 549/600 την πρώτη και 557/600 τη δεύτερη ημέρα των αγώνων αντίστοιχα. Η Μαρία αποδεικνύει το τελευταίο εξάμηνο ότι βρίσκεται σε διαρκώς ανοδική πορεία, πετυχαίνει σταθερά υψηλές επιδόσεις και μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές του τμήματος δημιουργούν υψηλές προσδοκίες.

Σειρά πήρε, στο Αεροβόλο Πιστόλι Εφήβων, ο Σαλταγιάννης Άρης, κατακτώντας το Χρυσό Μετάλλιο, με επιδόσεις 557/600 την πρώτη και 550/600 τη δεύτερη ημέρα των αγώνων αντίστοιχα, αποδεικνύοντας ότι οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού Α.Ο. είναι εδώ και φέτος για να πρωταγωνιστήσουν και να σηκώσουν κούπες.

Πριν την εκκίνηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος οι Σκοπευτές και Σκοπεύτριες του Παναθηναϊκού Α.Ο. θα συμμετέχουν σε Αγώνες Αεροβόλων Όπλων στη Σπάρτη, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να είναι όσο το δυνατό καλύτερα προετοιμασμένοι.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου