ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: MINI INTERVIEW ΜΕ ΤΗ ΡΟΥΛΑ ΜΟΥΛΗ

Η αρχηγός της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού, σε μια συνέντευξη… αστραπή.

Παναθηναϊκός: Mini Interview με τη Ρούλα Μούλη

Στα social media του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου έχει καθιερωθεί η ενότητα «Mini Interview» όπου αθλητές του «τριφυλλιού» απαντούν σε μερικές σύντομες ερωτήσεις έτσι ώστε να τους γνωρίσουν καλύτερα οι «πράσινοι» φίλαθλοι. Την Παρασκευή (08/03) ήταν η σειρά της Ρούλας Μούλη, της αρχηγού του μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού.

Δείτε τη συνέντευξη:

Ποιον αγώνα που συμμετείχες δεν θα ξεχάσεις ποτέ;
«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον αγώνα που παίξαμε πρόπερσι στο κλειστό Π. Γιαννακόπουλος εναντίον του Ολυμπιακού και αυτό γιατί ο κόσμος μας ήταν φανταστικός, μοναδικός, δεν έπεφτε καρφίτσα στο γήπεδο!»

Ποια ομάδα υποστηρίζεις στο εξωτερικό;
«Μου αρέσει πολύ σαν ομάδα η Fener και φυσικά οι Bucks του Γιάννη Αντετοκούνμπο!»

Αγαπημένος αθλητής πρότυπο;
«Αγαπημένος αθλητής πρότυπο είναι για μένα ο Roger Federer.»

Αν δεν ασχολούσουν με το μπάσκετ ποιο άλλο άθλημα θα ήθελες να κάνεις;
«Σίγουρα θα έκανα στίβο, όπως και έκανα ταυτόχρονα με το μπάσκετ όταν ήμουν μικρή.»

Τι μουσική ακούς πριν τα παιχνίδια;
«Πριν τα παιχνίδια ακούω ξένη μουσική πάντα, συνήθως Pop, Rock και RnB.»

Έχεις κάποιο γούρι ή ρουτίνα πριν τα ματς;
«Δεν έχω κάποιο γούρι, αλλά σίγουρα ακολουθώ κάποια ρουτίνα πριν τα παιχνίδια. Δίνω τον κατάλληλο χρόνο στον εαυτό μου να φάει πρωινό, να πιει καφέ, να ηρεμήσει για το παιχνίδι, δεν θέλω να βιάζομαι ποτέ και να με πιέζει ο χρόνος πριν πάω στο γήπεδο.»

Τι υπερδύναμη θα ήθελες να έχεις;
«Θα ήθελα να μπορώ να ταξιδεύω στον χρόνο!»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
View this post on Instagram

#PaoMiniInterview: Γνωρίζουμε λίγο καλύτερα τις αθλήτριες πίσω από την πράσινη φανέλα! Σήμερα απαντάει στις ερωτήσεις μας η αρχηγός του τμήματος μπάσκετ, @roulamouli : ➊ Ποιον αγώνα που συμμετείχες δεν θα ξεχάσεις ποτέ; «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον αγώνα που παίξαμε πρόπερσι στο κλειστό Π. Γιαννακόπουλος εναντίον του Ολυμπιακού και αυτό γιατί ο κόσμος μας ήταν φανταστικός, μοναδικός, δεν έπεφτε καρφίτσα στο γήπεδο!» ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➋ Ποια ομάδα υποστηρίζεις στο εξωτερικό; «Μου αρέσει πολύ σαν ομάδα η Fener και φυσικά οι Bucks του Γιάννη Αντετοκούνμπο!» ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➌ Αγαπημένος αθλητής πρότυπο; «Αγαπημένος αθλητής πρότυπο είναι για μένα ο Roger Federer.» ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➍ Αν δεν ασχολούσουν με το μπάσκετ ποιο άλλο άθλημα θα ήθελες να κάνεις; «Σίγουρα θα έκανα στίβο, όπως και έκανα ταυτόχρονα με το μπάσκετ όταν ήμουν μικρή.» ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➎ Τι μουσική ακούς πριν τα παιχνίδια; «Πριν τα παιχνίδια ακούω ξένη μουσική πάντα, συνήθως Pop, Rock και RnB.» ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➏ Έχεις κάποιο γούρι ή ρουτίνα πριν τα ματς; «Δεν έχω κάποιο γούρι, αλλά σίγουρα ακολουθώ κάποια ρουτίνα πριν τα παιχνίδια. Δίνω τον κατάλληλο χρόνο στον εαυτό μου να φάει πρωινό, να πιει καφέ, να ηρεμήσει για το παιχνίδι, δεν θέλω να βιάζομαι ποτέ και να με πιέζει ο χρόνος πριν πάω στο γήπεδο.» ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ➐ Τι υπερδύναμη θα ήθελες να έχεις; «Θα ήθελα να μπορώ να ταξιδεύω στον χρόνο!» ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #panathinaikos1908 #bepao #panathinaikos #μπάσκετ #παναθηναϊκός #παο #ακαδημίες

A post shared by Panathinaikos Athletic Club (@panathinaikos_1908) on

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 19 Μαίου