ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΣΗ ΜΕ ΣΠΗΛΙΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ

Στο πλαίσιο των 111 χρόνων από την ίδρυση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, ο Σύλλογος έφτιαξε ένα Top111 αθλητών-τριών του με βάση τις επιτυχίες τους.

Αντίστροφη μέτρση με Σπήλιο Γιαννακόπουλο

Σε αυτή τη λίστα υπάρχουν αθλητές από ατομικά σπορ και η κατάταξη τους είναι με κριτήριο τις μεγάλες στιγμές τους, ενώ ήταν στο δυναμικό του «τριφυλλιού». Στην 50η θέση βρίσκεται ο σπουδαίος αθλητής πινγκ πονγκ του Συλλόγου Σπήλιος Γιαννακόπουλος του οποίου η φήμη ξεπέρασε και τα ελληνικά σύνορα. Από τα τέλη της δεκαετίας του ΄50 ήταν πρωταθλητής με το «τριφύλλι» και σφράγισε με την παρουσία του ολόκληρη τη δεκαετία του ΄60 με πραγματικά σπουδαίες επιτυχίες. Καταρχήν ήταν ο πρώτος αθλητής που κατέκτησε την πρώτη θέση σε τρεις κατηγορίες (ατομικό, διπλό και μικτό) το 1961.

Οι μεγάλες του στιγμές με τον Σύλλογο και τα ελληνικά χρώματα ήρθαν λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στη διοργάνωση των Μεσογειακών αγώνων.
Αναλυτικότερα το 1965 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό ενώ το 1969 επανέλαβε την ίδια επιτυχία ενώ παράλληλα πήρε το ασημένιο μετάλλιο και στο διπλό.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου