ΣΤΙΒΟΣ: ΨΗΛΑ Η «ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ» ΣΤΟ ΣΕΦ ΜΕ ΤΑΧΤΑΡΑ

Μια ακόμα επιτυχία για τον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα το τμήμα του κλασσικού αθλητισμού καθώς ο Σύλλογος κατέκτησε μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Στίβος: Ψηλά η «πράσινη σημαία» στο ΣΕΦ με Ταχταρά

Η 21χρονη αθλήτρια του «τριφυλλιού» στο τριπλούν  Βασιλική Ταχταρά που αποκτήθηκε την μεταγραφική περίοδο που πέρασε έδειξε γρήγορα  την αξία της.

Κατάφερε και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο  σε ένα άθλημα που τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟ δεν είχε εκπροσώπηση στις γυναίκες και αναμφίβολα το μέλλον της ανήκει.

Στον πρωινό προκριματικό η Ταχταρά πέρασε με την τέταρτη καλύτερη επίδοση (12.07μ.) και κρατούσε το καλό άλμα για τον τελικό.

Στο τρίτο της άλμα «πέταξε» στα 12.68μ. επίδοση που της χάρισε το ασημένιο μετάλλιο ενώ είχε ακόμα ένα άλμα στα 12.61μ. και ακόμα ένα στα 12.58μ.

Σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr η Ταχταρά τόνισε «Πρώτο μου πανελλήνιο πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό και πρώτο μετάλλιο της χρονιάς! Χαρούμενη που ανέβηκα στο βάθρο, όμως στοχεύαμε σε μια καλύτερη επίδοση με τον προπονητή μου που πιστεύουμε πως θα έρθει σύντομα! Ευχαριστώ τον Σύλλογο μου Παναθηναϊκό για την στήριξη του και ανυπομονώ για την συνέχεια».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου