ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: ΤΟ «ΤΡΙΦΥΛΛΙ» ΑΝΘΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Παναθηναϊκός έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τη Φολέγανδρο μέσω του πινγκ πονγκ και συνεχίζει να μεταδίδει την τεχνογνωσία του στο άθλημα.

Πινγκ πονγκ: Το «τριφύλλι» ανθίζει στο Αιγαίο

Η προπονήτρια του «τριφυλλιού» Ηρώ Μαλλιαρού μετά την επίσκεψη της στο νησί για τρίτη φορά επισήμανε στο www.panathinaikos1908.gr

«Συνεχίζεται η προσπάθεια που κάνουμε στη Φολέγανδρο κ με μεγάλη χαρά διαπιστώνω ότι το ενδιαφέρον στο νησί παραμένει αμείωτο, η βελτίωση των παιδιών είναι εμφανής σε κάθε επίσκεψη κ πραγματοποιούμε μικρά αλλά ουσιαστικά βήματα προόδου.

Στόχος κάθε φορά είναι να προσθέτουμε περισσότερα στοιχεία τεχνικής κ τελειοποίηση των ήδη υπαρχόντων. Τα παιδιά λειτουργούν πλέον σαν ομάδα, η δουλειά των υπευθύνων που έχουν αναλάβει να τρέχουν το τμήμα κατά την απουσία μου είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική κ αποδεικνύουμε ότι ήρθαμε για να μείνουμε κ η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί.

Παρ' όλο το απαιτητικό αγωνιστικό πρόγραμμα κ τις υποχρεώσεις μου με την ομάδα του Παναθηναϊκού, παρ' όλες τις δυσκολίες και τους αέρηδες, το ταξίδι στη Φολέγανδρο κάθε μήνα το περιμένω με ανυπομονησία , καθώς ξέρω ότι αυτό το εγχείρημα αποτελεί πλέον ένα μικρό αλλά σημαντικό κομμάτι της "χειμερινής καθημερινότητας" των παιδιών στο νησί.
Έτσι προσπαθώ κ εγώ να γίνομαι καλύτερη, να τους κρατάω το ενδιαφέρον με διαφορετικά πράγματα κάθε φορά, ώστε να μείνουν κοντά στο άθλημα της επ.αντισφαιρισης κ στην Παναθηναϊκή οικογένεια».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 26 Μαίου