ΠΥΓΜΑΧΙΑ: «ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΑΓΕΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ»!

Το κατώφλι της Θύρας 5 του ιστορικού γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» πέρασε χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (EUBC), Φράνκο Φαλσινέλι, συνοδευόμενος και από τον εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, Σάσα Εγκορόφ τιμώντας με την παρουσία του την εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος πυγμαχίας του Παναθηναϊκού.

Πυγμαχία: «Συνεχίστε να προάγετε το αθλητικό πνεύμα»!

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας εκπροσωπώντας και την AIBA προσέφερε τιμητικές πλακέτες στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού ΑΟ, κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στον Γενικό Γραμματέα, κ. Παναγιώτη Μπόμη, που τις παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού», κ. Στέφανος Αυγουλέας καθώς επίσης και στον προπονητή του τμήματος, κ. Γιάννη Αϊδινιώτη, ενώ έκανε ειδική μνεία στον γιατρό της AIBA και του «τριφυλλιού», κ. Ιωάννη Φιλιππάτο.

«Σας ευχαριστώ που με καλέσατε σε αυτήν την υπέροχη γιορτή», ανέφερε αρχικά ο κ. Φράνκο Φαλσινέλι και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Στο παρελθόν είχα λάβει μέρος σε διοργανώσεις που είχαν γίνει στο Παναθηναϊκό Στάδιο, και ήταν σα να ξαναζώ την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων. Το Ολυμπιακό πνεύμα και οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν γεννηθεί εδώ και κανείς δε μπορεί να ακυρώσει ότι η Αρχαία Ελλάδα έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα από το 776π.Χ., προωθώντας τον αθλητισμό ως εργαλείο της Ειρήνης και της Αδερφοσύνης μεταξύ των ανθρώπων».

Ολοκληρώνοντας τον λόγο του ο πρόεδρος της EUBC, υπογράμμισε: «Ως δείγμα ευγνωμοσύνης προς τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, που συνεχίζει να προάγει το Ολυμπιακό πνεύμα μέσα από το αθλητικό και κοινωνικό του έργο, θα ήθελα εκπροσωπώντας την EUBC και την AIBA να προσφέρω μια συμβολική πλακέτα στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού ΑΟ, κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στον προπονητή, κ. Γιάννη Αϊδινιώτη και στον Γενικό Γραμματέα,  κ. Παναγιώτη Μπόμη».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 20 Μαίου