ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΙ «ΑΜΑΖΟΝΕΣ»

Μια ακόμα νίκη πήρε το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού που επικράτησε με 54-42 του Αμύντα στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» για την Α2 κατηγορία

Μπάσκετ γυναικών: Δεν σταματούν οι «αμαζόνες»

Ο στόχος του τμήματος μπάσκετ γυναικών είναι να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει και αυτό κάνει με αργά και σταθερά βήματα. Οι παίκτριες του Γιώργου Καντζιλιέρη πήραν τη νίκη με 54-42 κόντρα στον Αμύντα για την Α2 κατηγορία εντός έδρας και έκαναν ένα ακόμα βήμα για την άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια».

Οι «πράσινες» μπήκαν από την αρχή του ματς έτοιμες να επιβάλλουν το ρυθμό τους και τα κατάφεραν κάνοντας μάλιστα στα τελευταία λεπτά του αγώνα διαχείριση του σκορ. Μάλιστα ο Έλληνας τεχνικός έριξε στο παιχνίδι και τις νεαρές παίκτριες της ομάδας.

Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης): Κασδαγλή 2, Μούλη 8, Καλαμπάκου 14 (3), Ευαγγελάτου , Αρβανίτη 4, Σλούκα 14 (2), Εζέτζα 8, Τριανταφύλλου, Ακρίβου, Μούτσα 4, Βασιλάκη και Σιγάλα.
Αμύντας (Δρακάκη) : Γιγουρτάκη 9 (1), Τριμερή 3 (1), Μαργώνη 2, Καλλιώρα 5 (1), Τζέμη 4, Τσαγκαράκη 2, Κάραλη, Καραντζάνου, Αθανασούλια, Ντάνου 10, Κόρμπου 7 και Σιδηροπούλου.

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 19 Μαίου