ΞΙΦΑΣΚΙΑ: ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΤΡΙΦΥΛΛΙ»

Σημαντικές διακρίσεις για το τμήμα ξιφασκίας του «τριφυλλιού» εκτός συνόρων σήμερα και η καρδιά του ΠΑΟ χτυπάει στο Σολτ Λέικ και στη Ρώμη

Ξιφασκία: Διακρίσεις για το «τριφύλλι»

Η Δέσποινα Γεωργιάδου βρίσκεται στις ΗΠΑ στο παγκόσμιο κύπελλο σπάθης και δίνει τη μάχη της για να κρατήσει ψηλά την πράσινη σημαία.Στους αγώνες του ομίλου η Γεωργιάδου είχε τέσσερις νίκες και δύο ήττες. Αναλυτικότερα η αθλήτρια του «τριφυλλιού» νίκησε τις Γιουν Τζόι (ΗΠΑ), Μπαβάνι Ντέι (Ινδία), Μαλίβα Βογκσαβάντι (Ιταλία) και Φάτμα Κοσέ (Τουρκία).

Στον αντίποδα ηττήθηκε από τις Βαλέρια Μπορσάκοβα (Ρωσία) και Μάγια Τσάμπερλέιν (ΗΠΑ) ενώ στη φάση των 128 πέρασε μπάι. Κατόπιν στη φάση των 64 κατάφερε και λύγισε την ιταλίδα Ναταλία Μποτέλο με 15-9 και η επόμενη αντίπαλος της στη φάση των 32 είναι η ιταλίδα Μαρτίνα Κρίσιο.

Παράλληλα ο ΠΑΟ έχει αντιπροσωπεία και στο παγκόσμιο κύπελλο ξίφους ασκήσεως U17 που γίνεται στη Ρώμη. Στον πρώτο γύρο η Μαριλένα Πεδιαδιτάκη πέρασε από τον όμιλο με τρεις νίκες και η Χαριτίνη Κούρκουλου με δύο νίκες.

Εντός συνόρων ο Απόστολος Αντωνακάκης κατέλαβε την 40η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα επέ στους έφηβους. Πανελλήνιο πρωτάθλημα επέ εφήβων ξιφασκιας 40ος Απόστολος Αντωνακάκης

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου