Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΟΥΜΠΑΚΟΥ

Στο πλαίσιο των 110 χρόνων από την ίδρυση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, ο Σύλλογος έφτιαξε ένα Top110 αθλητών-τριών του με βάση τις επιτυχίες τους.

Η ώρα του Στρουμπάκου

Σε αυτή τη λίστα υπάρχουν αθλητές από ατομικά σπορ και η κατάταξη τους είναι με κριτήριο τις μεγάλες στιγμές τους, ενώ ήταν στο δυναμικό του «τριφυλλιού». Στην 77η θέση της «πράσινης» λίστας βρίσκεται ο σπουδαίος δρομέας του ΠΑΟ, Παναγιώτης Στρουμπάκος που έτρεχε στα 800μ. και στα 1500μ.

Γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1972 και τίμησε τον Σύλλογο από το 1982 ως το 2001 σε υψηλό επίπεδο. Είχε τα πρωτεία στην Ελλάδα εκείνη τη χρονική περίοδο ενώ παράλληλα ήταν 13ος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αθήνας το 1997 στα 800μ. Έσπασε αρκετές φορές το πανελλήνιο ρεκόρ ενώ κυριολεκτικά καταξιώθηκε στα Βαλκάνια καθώς αναδείχτηκε τέσσερις φορές χρυσός Βαλκανιονίκης και μία φορά ασημένιος.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr o Παναγιώτης Στρουμπάκος ανέφερε «Είναι τιμή μου που βρίσκομαι στους Green Legends και που έτρεξα για αυτή τη σπουδαία ομάδα. Παναθηναϊκός είμαι έτσι και αλλιώς...»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου