ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ: ΜΕ ΠΕΝΤΕ «ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ» ΤΟ ALL STAR!

Mε πέντε ποδοσφαιριστές σάλας του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε το All-Star Game 2018.

Ποδόσφαιρο Σάλας: Με πέντε «πράσινα αστέρια» το All Star!

Πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ των… άσπρων και των μπλε, που βρήκε νικητές τους πρώτους με 5-3, είχε αγώνες επίδειξης, τους οποίους παρακολούθησαν πάνω από 100 άτομα που βρέθηκα στην Αγία Παρασκευή.

Τα πέντε αστέρια του «τριφυλλιού» που αγωνίστηκαν στον αγώνα All Star είναι οι Γιώργος Οικονομόπουλος, Παναγιώτης Μπάρδης, Παναγιώτης Παούρης, Απόστολος Γκαϊφύλλιας και Δημήτρης Ντάρλας, με τον τελευταίο να παραλαμβάνει και το βραβείο καθώς είναι στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Στην εκδήλωση, που διοργανώθηκε από την ΠΕΠΣΣ υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής, πραγματοποιήθηκαν και ειδικές βραβεύσεις.

Τρεις «πράσινοι» συνεργάτες και αθλητές του συλλόγου βραβεύτηκαν. ΟΓκεβιάν Μπεγκάι με ειδικό βραβείο για την ολοκλήρωση της καριέρας του, ο Στρατής Παπαευστρατίου για την πολύτιμη συνδρομή του στον απεγκλωβισμό πυρόπληκτων στον Μάτι και τέλος ο Χρήστος Κολοκυθάς για την πολύχρονη προσφορά του στο χώρο της διαιτησίας.

Αναλυτικά τα δυο ρόστερ:

Μπλε All Stars: Ζέρβας, Ελευσινιώτης, Θανασάι, Οικονομόπουλος, Σουλοβάρι, Κατεβτσιάν, Φώτης, Γούσης, Γκαϊφύλλιας, Καραβίδας, Αγγελίνας, Θεοφίλου.

Προπονητής: Γιάννης Μοστριός

Άσπροι All Stars: Μπαρδής, Τσίνας, Λιώσης, Βέρσνιακ, Μάνος, Παούρης, Αθανασάκος, Δασκαλάκης, Φιλίππου, Ντάρλας, Σταυρακόπουλος, Συρίγος.

Προπονητής: Γιάννης Ζιάβας

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου