ΤΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ» ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά το τμήμα σκοποβολής του Παναθηναϊκού διοργανώνει το κύπελλο Χριστουγέννων το Σαββατοκύριακο (15-16 Δεκεμβρίου) και πέραν του αγωνιστικού χαρακτήρα, έχει και κοινωνικό καθώς θα γίνει συλλογή προϊόντων για την Κιβωτό του Κόσμου.

Το «πράσινο» κύπελλο Χριστουγέννων για την Κιβωτό

Προκήρυξη Αγώνων Αεροβόλων Όπλων Α’ Κατηγορίας (Α.Γ.Ε.Ν. Παίδων Α’ & Β’):
ΣΤ’ Κύπελλο Χριστουγέννων – «Κιβωτός του Κόσμου»

 

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, προκηρύσσει Αγώνες Αεροβόλων Όπλων Α’ Κατηγορίας Ανδρών Γυναικών Εφήβων Νεανίδων Παίδων Α’ και Παίδων Β’, με την ονομασία «ΣΤ’ Κύπελλο Χριστουγέννων», που θα διεξαχθούν το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα.

 

Η συγκεκριμένη αθλητική διοργάνωση, έχει και φέτος, το «πρόσωπο» της κοινωνικής προσφοράς και ελπίζοντας στην ανταπόκριση των μελών της αθλητικής οικογένειας, καταβάλλεται η προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών για την υποστήριξη των αναγκών του συλλόγου «Κιβωτός του Κόσμου».

 

 

Αγωνιστικό Πρόγραμμα ΣΤ’ Κυπέλλου Χριστουγέννων

Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα

 

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

 

Αεροβόλο τουφέκι ΑΓΕΝ, παίδες Β’

09:30-10:00

Έλεγχος Οπλισμού

10:00-10:15

Χρόνος Προετοιμασίας & Δοκιμαστικών Βολών

10:15-11:45

Αεροβόλο τουφέκι ΑΓΕΝ, παίδες Β’

13:00

Απονομές και Βραβεύσεις

 

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

 

Αεροβόλο τουφέκι παίδων(Α) *

 

Αεροβόλο πιστόλι ΑΓΕΝ Α’ σειρά

08:30-9:00

Έλεγχος Οπλισμού

9:00-9:15

Χρόνος Προετοιμασίας & Δοκιμαστικών Βολών

 

Αεροβόλο πιστόλι ΑΓΕΝ Β’ σειρά

10:30-11:15

Έλεγχος Οπλισμού

11:15-11:30

Χρόνος Προετοιμασίας & Δοκιμαστικών Βολών

14:30

Απονομές και Βραβεύσεις

 

Σημείωση: Οι σειρές του αγώνα θα καθορισθούν από τη συμμετοχή των αθλητών ανά αγώνισμα

* Οι συμμετοχές στην κατηγορία Παίδων Α’,Β’ θα είναι εμβόλιμες προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά.

 

Τα Αγωνίσματα είναι Ατομικά, βραβεύονται οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας και ο Σύλλογος/Σωματείο που συγκεντρώνει την μεγαλύτερη βαθμολογία όπως αυτή προκύπτει από τα κριτήρια στο (2) ανακηρύσσεται και βραβεύεται ως Κυπελλούχος Χριστουγέννων.

 

Σε κάθε κατηγορία αγωνίσματος βαθμολογούνται οι αθλητές που καταλαμβάνουν τις πρώτες οκτώ (8) θέσεις όπως φαίνεται στον πίνακα 1. Σε περίπτωση που στην κατηγορία κάποιου αγωνίσματος συμμετέχουν λιγότεροι από 8 αθλητές η βαθμολογία του πρώτου καθορίζεται από τον αριθμό συμμετεχόντων και συνεχίζει στους επόμενους έως και τον τελευταίο με φθίνουσα σειρά (π.χ.αν συμμετέχουν 5 αθλητές θα βαθμολογηθούν κατά σειρά κατάταξης όπως φαίνεται στον πίνακα.

 

Με το ίδιο τρόπο υπολογίζονται και οι ομαδικές ανά αγώνισμα βαθμολογίες. Οι ομάδες δηλώνονται κατά την αποστολή της συμμετοχής κάθε Συλλόγου/Σωματείου. Σε περίπτωση που ένας Σύλλογος/Σωματείο δεν δηλώσει ομάδα σε κάποιο αγώνισμα αυτή θα προκύψει αυτόματα από τους τρεις (3) πρώτους αθλητές/αθλήτριες οι οποίοι θα προσέλθουν χρονικά και θα περάσουν από έλεγχο οπλισμού.

Από τις βαθμολογίες των δέκα (10) συνολικά κατηγοριών ατομικών αγωνισμάτων και των δέκα (10) συνολικά ομαδικών βαθμολογιών καταρτίζεται ο πίνακας της συνολικής βαθμολογίας των Συλλόγων/Σωματείων για τον οποίο αγωνίζονται οι αθλητές. Νικητής και Κυπελλούχος Χριστουγέννων ανακηρύσσεται ο Σύλλογος/Σωματείο ο οποίος θα κατακτήσει την πρώτη θέση στην βαθμολογία αυτή. Σε περιπτώσεις ισοβαθμίας, νικητής ανακηρύσσεται ο σύλλογος με τις περισσότερες πρώτες θέσεις. Σε περίπτωση ίδιου αριθμού πρώτων θέσεων, χρησιμοποιείται ως κριτήριο οι δεύτερες θέσεις κ.ο.κ. μέχρι και τις όγδοες.

 

Οι αθλητές της διοργανώτριας ομάδας δύναται να ρίξουν σε σειρά της επιλογής τους προκειμένου να διευκολυνθεί η ομαλή ροή των αγώνων και να έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν στις οργανωτικές υποχρεώσεις της

 

 

 

Δικαίωμα Συμμετοχής έχουν όλοι οι Σύλλογοι/Σωματεία και Ομάδες Δύναμης ΣΚ.Ο.Ε. με αθλητές οι οποίοι έχουν εν ισχύ Σκοπευτική Ταυτότητα για το έτος 2018

 

Συλλογή ειδών για την Κιβωτό του Κόσμου

Σε συνέχεια της ενημέρωσης από τους αρμοδίους του συλλόγου, τα είδη που είναι απαραίτητα είναι:

Κρεατικά (Κοτόπουλο, μοσχάρι, χοιρινό, φρέσκα – κατεψυγμένα), Ψαρικά (φρέσκα – κατεψυγμένα και γενικά χωρίς κόκαλο ψάρια, γαρίδες καθαρισμένες, καλαμαράκια),

Κατεψυγμένα λαχανικά (αρακάς – φασολάκια), Κατεψυγμένες σφολιάτες, (τυροπιτάκια - σπανακοπιτάκια κλπ),

Ψωμί για τοστ, τυρί - ζαμπόν, γαλοπούλα, εμφιαλωμένο νερό (μικρά – μεγάλα),

φρέσκα φρούτα – λαχανικά, Μουστάρδα, Κέτσαπ, Μέλι, τσάι.

Τυριά (Κίτρινο – Φέτα), Ζυμαρικά, Όσπρια (Φακές, Φασόλια, ρεβύθια κλπ), Ρύζι κίτρινο, Δημητριακά

Απορρυπαντικά, μεγάλες και μικρές σακούλες σκουπιδιών• Καθαριστικά (Χλωρίνες, μπάνιου, κουζίνας, για τζάμια, οτιδήποτε), Είδη υγιεινής (σερβιετάκια, ξυραφάκια)

Φρέσκο Γάλα, Γάλα νουνού,

Βρεφικό γάλα και κρέμες, Σνάκς (όπως bake rolls, κριτσίνια , αλμυρά κτλ.),

Σοκολάτες (και ότι περιέχει σοκολάτα),• Μπισκότα • Κρουασάν, • Χυμοί • Ελαιόλαδο, μπαταρίες ΑΑ και ΑΑΑ

 

Όπλα και Βλήματα με μέριμνα των Συλλόγων/Σωματείων.

Στόχους και Μηχανήματα Βαθμολογίας παρακαλείται όπως παράσχει η ΣΚ.Ο.Ε.

Οι θυρίδες θα ορισθούν κατά σειρά προσέλευσης των αθλητών.

Οι συμμετοχές στην κατηγορία Παίδων Α’,Β’ θα είναι εμβόλιμες προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά.

Δηλώσεις Συμμετοχής Εγγράφως στο mail: info@panathinaikos1908.gr μέχρι τις 15:00 μ.μ. της 13ης Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη.

Παρακαλούμε τους Συλλόγους μέχρι τις 18:00 μ.μ. της 13ης Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη, να δηλώσουν τον αριθμό των παίδων που θα συμμετέχουν καθώς θα μοιραστούν δώρα.

Το ύψος των Παραβόλων για κατάθεση Ένστασης ή Έφεσης είναι 15€ και 30€ αντίστοιχα. Σε περίπτωση που η Ένσταση ή η Έφεση γίνουν αποδεκτές το αντίστοιχο παράβολο επιστρέφεται.

ΙσχύουνοικανονισμοίΣΚ.Ο.Ε.καιI.S.S.F.

 

 

 

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Ιουλίου