ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ AIBA! (VIDEOS)

Έξαλλοι είναι άπαντες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, μετά την απίστευτη «σφαγή» εις βάρος του αθλητή, Διονύση Πεφάνη.

Παναθηναϊκός: Καταγγελία στην AIBA! (videos)

Ο «πράσινος» πυγμάχος κέρδισε 3-0 «καθαρά» τον αντίπαλό του, ωστόσο οι κριτές κατοχύρωσαν μόνο τον πρώτο γύρο στον Πεφάνη, και τους επόμενους δύο στον Πουλίκο Τσαγκράκο του Ολυμπιακού, χαρίζοντάς του έτσι τον τίτλο στα 69κ. Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» αναμένεται να στείλουν το βίντεο του αγώνα στην επιτροπή αξιολόγησης αποτελέσματος στην ΑΙΒΑ, προκειμένου να δικαιωθούν, και μόλις έρθει η απάντηση θα κινηθούν νομικά για να διαφυλάξουν τα συμφέροντα του αθλητή και παράλληλα του Παναθηναϊκού. Μάλιστα το βίντεο του αγώνα έχει ήδη κοινοποιηθεί και στα social media του προπονητή, Γιάννη Αϊδινιώτη, ο οποίος συνεχάρη δημόσια τον αθλητή του για την απόδοση που έπιασε στον αγώνα, όπως και η τιμ μάνατζερ της ομάδας, Μαρία Καϊάφα.

Μετά τον αγώνα ο Σάκης Πεφάνης στον προσωπικό του λογαριασμό ανέφερε: «Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του ευχαριστώ την πόλη μου και τον κόσμο που ήταν στο πλευρό μου πιστεύω ότι μπορούσα να τα πάω και καλύτερα. Ευχαριστώ παρά πολύ τον γιατρό μας, Ιωάννη Φιλιππάτο και φυσικά τον Γιάννη Αϊδινιώτη και Μαρία Καϊάφα που μου παρείχαν ένα δίμηνο προετοιμασίας στην Αθήνα χωρίς να μου λείπει τίποτα, είχα τους συναθλητές για τις προπονήσεις και την ψυχολογική ενίσχυση. Ήθελα το χρυσό το θέλω πολλά χρόνια για να κάνω ένα βήμα παραπάνω...μάλλον κάτι κάνω λάθος ο Θεός ξέρει καλύτερα. Δεν πειράζει όμως το ευχαριστήθηκα! Ευχαριστώ όλους τους φίλους που πιστεύουν σε εμένα και όλο το team του Παναθηναϊκού της Πάτρας και της Αθήνας».

Ακολούθως ο προπονητής του «τριφυλλιού» του απάντησε: «Εμένα με ανέβασες στον ουρανό! Σε ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου champ! Σε ευχαριστώ!». Ενώ η Μαρία Καϊάφα σχολίασε: «Δεν έκανες κανένα λάθος! Πήρες τον αγώνα με 3-0 στους γύρους, τίποτα λιγότερο! Θα το έχεις σύντομα και γραπτώς από την AIBA γιατί θα κοινοποιήσω την απάντηση για μπουν τα πράγματα στη θέση τους! Συγχαρητήρια champ! Αισθάνομαι σαν να έχω πάρει ευρωπαϊκό εξαιτίας αυτού του αγώνα»!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
VIDEO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 22 Αυγούστου