ΠΥΓΜΑΧΙΑ: «ΠΑΝΟΠΛΟΣ» Ο ΠΑΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!

Το τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην Πάτρα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και είναι έτοιμο για την επιστροφή του στο βάθρο.

Πυγμαχία: «Πάνοπλος» ο ΠΑΟ στην Πάτρα!

Της Δήμητρας Πολυχρονοπούλου

Ανοίγει σήμερα η «αυλαία» του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό στάδιο Κουκούλι της Πάτρας, με τον Παναθηναϊκό, που είναι ο πολυνίκης του θεσμού με 32 τίτλους, έναντι 9 του Πανελληνίου που είναι στη δεύτερη θέση και της ΑΕΚ που είναι τρίτη με 6 Πρωταθλήματα, να θέλει να επιστρέψει στο βάθρο!

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» Γιάννης Αϊδινιώτης μιλώντας στην «Πράσινη» τόνισε με νόημα: «Η ομάδα μετά από μια σκληρή προετοιμασία, κόντρα σε όλες τις αντίξοες συνθήκες, είναι έτοιμη να διεκδικήσει και να κατακτήσει το 33ο Πρωτάθλημα του πολυνίκη συλλόγου της χώρας στην πυγμαχία, του Παναθηναϊκού! Είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί πιστεύω ακράδαντα στην μαχητική ψυχή των πρωταθλητών μας!»

Αναλυτικά η «πράσινη» αποστολή απαρτίζεται από τους εξής αθλητές: Περδικάρης Διονύσιος 56κ, Παπαδόπουλος Εμμανουήλ 60κ., Χιουέτ Νικόλαος 60κ, Πεφάνης Διονύσιος 69κ, Κάττης Νικόλαος 69κ, Νταντάμης Γιώργος 69κ, Θεοδοσίου Νικόλαος 75κ, Σαρίδης Ανδρέας 75κ, Καλαμάρας Πολυνείκης 81 Κ, Παπανικολάου Ιωάννης 91κ, Αγγελόπουλος Αντώνιος 91κ και Αναστασόπουλος Σωτήριος 91+κ..

Η επίσημη ζύγιση των αθλητριών/ων που μετέχουν στο Π.Π. ELITE Ανδρών Γυναικών θα πραγματοποιήθηκε στις 8:00 και στις 11:00 θα ακολουθήσει κλήρωση.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 18 Αυγούστου