ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΟ

Η Καλλιθέα με επίσημη ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση της Λεωφόρου.

Καλλιθέα: Ευχαρίστησε Δημήτρη Γιαννακόπουλο και ΠΑΟ

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου παραχώρησε το γήπεδο της Λεωφόρου στην Καλλιθέα για τα δύο ενός έδρας παιχνίδια της στη Γ’ Εθνική με Θύελλα Καμαρίου και Απόλλων Ερέτριας, καθώς γίνονται εργασίες στον αγωνιστικό χώρο του «Ελ Πάσο». Έτσι λοιπόν η Καλλιθέα εξλέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Καλλιθέα θέλει να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου για την παραχώρηση του «Απόστολος Νικολαΐδης» για τη διεξαγωγή των δύο εντός έδρας αναμετρήσεων της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον συνεργάτη του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου κ. Ιωάννη Ταμπάκο, για την άψογη συνεργασία, την συνεισφορά και την άμεση εξυπηρέτηση σε οτιδήποτε κρίθηκε αναγκαίο για την διεξαγωγή των ανωτέρω αναμετρήσεων του συλλόγου μας».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 20 Μαίου