ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ»

Ο Παναθηναϊκός ΑΟ ενημέρωσε τους γονείς των παιδιών που βρίσκονται στα τμήματα υποδομής του πινγκ πονγκ.

Πινγκ Πονγκ: Οι γονείς ενημερώθηκαν από τους «πράσινους»

Το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού συνεχίζει τις δράσεις του ,πέραν των αγωνιστικών του υποχρεώσεων. Συγκεκριμένα η διοίκηση του Συλλόγου σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του τμήματος, το επιστημονικό προσωπικό που συνεργάζεται με τον ΠΑΟ  και το τεχνικό τιμ έκανε ενημέρωση γονέων.

Συγκεκριμένα έγινε παρουσίαση των προπονητών (Ηρώ Μαλλιαρού,  Μαρία Αρτσέτου και Νίκος Ζέρβας) και έγινε μία αναφορά πεπραγμένων του τμήματος σε αγωνιστικό επίπεδο και ακαδημίες. Επιπλέον το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού έκανε λόγο για το κοινωνικό κομμάτι του τμήματος αλλά και για τη φύση του αθλήματος  καθώς και τα πλεονεκτήματα του σπορ  για τα παιδιά ώστε να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους και να αναπτύξουν σωστή αθλητική συμπεριφορά.

Ο ψυχολόγος του «τριφυλλιού» Δημήτρης Πετρούνιας αναφέρθηκε στον εξαιρετικό τρόπο λειτουργίας του τμήματος .Κατόπιν τον λόγο πήρε η διατροφολόγος  Ελισάβετ Βαλάνου που ανέλυσε τη διατροφή στην παιδική κ εφηβική ηλικία σε συνάρτηση με τον αθλητισμό Εν συνεχεία ακολούθησε αγώνας επίδειξης στη Λεωφόρο από τους πρωταθλητές του ΠΑΟ Κώστα και Γιώργο Κωνσταντινόπουλο που έπαιξαν μαζί με τα παιδιά και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου