ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ… ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ

Στην παγωμένη Ρωσία βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα η ξιφομάχος του Παναθηναϊκού, Δέσποινα Γεωργιάδου, για δυνατές προπονήσεις με διεθνείς αθλήτριες

Τελευταία… στάση στην Μόσχα για τη Γεωργιάδου

Η ξιφομάχος του Παναθηναϊκού πραγματοποιεί κοινές προπονήσεις, και δίνει φιλικούς αγώνες με αθλήτριες από την Ρωσία αλλά και τη Γαλλία, ούτως ώστε να τεστάρει τις δυνατότητές της, στο τελευταίο της τουρνουά για το 2018. Λίγες ημέρες νωρίτερα μάλιστα, η νεαρή αθλήτρια του «τριφυλλιού», είχε ανακοινώσει με σχετικό ποστάρισμά της στο facebook και τη νέα της συνεργασία με το νοσοκομείο Υγεία.

Η Δέσποινα Γεωργιάδου, μίλησε στην «Πράσινη» για το ταξίδι της στη Ρωσία, λέγοντας: «Είναι μια αγωνιστική προετοιμασία με κάποιους Ρώσους και Γάλλους αθλητές. Το επίπεδο των αθλητριών και της προπόνησης που γίνεται σε κάποιες χώρες είναι πολύ υψηλό, έτσι κάνοντας αγωνιστική προετοιμασία σε αυτές τις χώρες με βοηθάει πολύ, ώστε να αποκτήσω σημαντική εμπειρία, αντιμετωπίζοντας πολλές και καλές αθλήτριες για να προπονηθώ καθώς και συνθήκες προπόνησης, που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα».

«Κλείνοντας» η νεαρή ξιφομάχος του «τριφυλλιού» τόνισε: «Για φέτος θα είναι το τελευταίο μου ταξίδι εκτός έδρας και θέλω να κλείσει η χρονιά με μια δυνατή προετοιμασία, και φυσικά να ξεκινήσει ο νέος χρόνος ακόμα πιο δυνατά»!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου