ΣΛΟΥΚΑ ΣΤΗΝ «Π»: «ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΟΝΕΣ ΑΗΤΤΗΤΕΣ»

Η Αναστασία Σλούκα γράφει στην «Πράσινη Γωνιά» για τη νίκη επί του ΕΦΑΟΖ, η οποία κατέστησε τον Παναθηναϊκό ως τη μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Σλούκα στην «Π»: «Προχωράμε μόνες αήττητες»

Αναλυτικά το blog της:

«Στα νέα του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Παναθηναϊκού, είναι πολύ σημαντική η επικράτησή μας με 60-52 μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως αποδείχτηκε βάσει της εξέλιξης του αγώνα, απέναντι στην ομάδα του ΕΦΑΟΖ.

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήταν ξανά στην Λεωφόρο στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» καθώς βοήθησε για μία ακόμη φορά, σημαντικά την ομάδα μας στο να πάρει τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Ζωγράφου! Όπως είχα αναφέρει στην αρχή της χρονιάς, το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών, φέτος δεν είναι τόσο εύκολο, καθώς αρκετές Ελληνίδες με εμπειρίες από την Α1 «κατηφόρισαν» σε ομάδες της Α2 κατηγορίας, κάνοντάς το πολύ ανταγωνιστικό.

Έτσι λοιπόν χρειαζόμαστε προσοχή σε κάθε ματς για να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, για να πετύχουμε στο τέλος τους στόχους που έχουμε θέσει. Προχωράμε μόνες αήττητες στο πρωτάθλημα. Προετοιμαζόμαστε για ένα εξίσου δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Μελίσσια αυτήν την Κυριακή. Πρόκειται για μια ακόμη καλή ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε σε μια δύσκολη έδρα, που οπωσδήποτε θέλουμε να διαγράψουμε με νίκη στην πορεία μας για την άνοδο! Μια νίκη, που αν επιτευχθεί όχι μόνο θα μας διατηρήσει στις πρώτες θέσεις στη βαθμολογία, αλλά παράλληλα θα διευρύνει τη διαφορά μας με τις υπόλοιπες ομάδες, που διεκδικούν επίσης την άνοδο».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 20 Ιουνίου