ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ: ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΟΥ ΑΠΟ… ΑΣΗΜΙ

Εξαιρετική παρουσία του τμήματος άρσης βαρών του Παναθηναϊκού στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

Άρση Βαρών: Σαλπιγγίδου από… ασήμι

Αρκετά καλή ήταν η παρουσία του τμήματος άρσης βαρών του Παναθηναϊκού στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη και ο προπονητής Κώστας Σαλπιγγίδης είναι ικανοποιημένος. Η Άννα Σαλπιγγίδου ήταν και πάλι από τις πρωταγωνίστριες της διοργάνωσης κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο  σε αρασέ, ζετέ και σύνολο  σε νέες γυναίκες και γυναίκες.

Η «πράσινη» αρσιβαρίστρια σήκωσε 74 στο αρασέ και 86 στο ζετέ στην κατηγορία των 87 κιλών πετυχαίνοντας μία ακόμα σημαντική επιτυχία για την ίδια και τον Σύλλογο. Από κει και πέρα αξιοσημείωτη παρουσία είχε και ο 13χρονος αθλητής του Παναθηναϊκού Νίκος Σαλπιγγίδης  στο πρώτο του πανελλήνιο πρωτάθλημα και κατέλαβε την 6η θέση στο αρασέ  , την 8η στο αρασέ και την 8η στο σύνολο των Νέων και σήκωσε 52 κιλά στο αρασέ και 57 κιλά στο ζετέ στην κατηγορία των 55 κιλών.

Επιπλέον αρκετά καλή ήταν και η παρουσία της Αλεξάνδρας Τσουτσάνη που ήταν 8η στο αρασέ και 9η στο ζετέ και στο σύνολο στις νέες γυναίκες  στην  κατηγορία των 71 κιλών. Η Τσουτσάνη σήκωσε 41 κιλά στο αρασέ και 48 κιλά στο ζετέ.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Ιουλίου