ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ: «ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ Η 8ΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ»

Ο ξιφομάχος του Παναθηναϊκού, Σάββας Καββαδίας μιλάει στην «Πράσινη» για τον επόμενό του στόχο.

Καββαδίας: «Επόμενος στόχος μου η 8άδα στο Παγκόσμιο»

Της Δήμητρας Πολυχρονοπούλου

Τη σημαία του Παναθηναϊκού στον Λευκό Πύργο, ύψωσε ο ξιφομάχος του «τριφυλλιού» Σάββας Καββαδίας, ο οποίος κατέκτησε το Κύπελλο ξίφους μονομαχίας στο τουρνουά «Λευκός Πύργος», που έγινε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη. Ο αθλητής του Δημήτρη Κάζαγλη, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μίλησε στην «Πράσινη» για την επιτυχία του αυτή.

Αρχικά ο Σάββας Καββαδίας υπογράμμισε: «Περίμενα την κατάκτηση της 1ης θέσεως, διότι είχα προετοιμαστεί κατάλληλα για τους αγώνες με την βοήθεια του υπευθύνου ξιφασκίας του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κάζαγλη και γυμναστή του τμήματος ξιφασκίας του συλλόγου, Τάσου Βερβέρη. Ένιωσα ικανοποίηση και ιδιαίτερη χαρά που ανταμείφθηκαν οι κόποι μου».

Ο «πράσινος» ξιφομάχος εν συνεχεία αναφέρθηκε στους μελλοντικούς του στόχους, λέγοντας: «Επόμενοι στόχοι μου είναι να πλασαριστώ στην 8αδα σε διεθνείς, Παγκόσμιους αγώνες. Επόμενοι αγώνες είναι τα τέσσερα Κύπελλα κόσμου, που θα διεξαχθούν σε Ελβετία, Γερμανία, Ουγγαρία και Γαλλία, στο πλαίσιο της προσπάθειάς μου, ούτως ώστε να καταφέρω να προκριθώ στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο το 2020».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου