ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΘΑΝΑΣΗ: «ΝΤΡΟΠΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ»

Έντονη ήταν η αντίδραση του Δ.Σ. των Παλαιμάχων Αθλητών και Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού στη χυδαία ρατσιστική επίθεση του Τάκη Τσουκαλή στον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Παλαίμαχοι ΠΑΟ για τη ρατσιστική επίθεση σε Θανάση: «Ντροπή χωρίς όρια»

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

«Το Διοικητικό Συμβούλιο των Παλαιμάχων Αθλητών και Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού αντιδρώντας ομόφωνα καταδικάζει την ρατσιστική επίθεση οπαδικού μέσου ενημέρωσης, κατά του εκλεκτού παίκτη Μπάσκετ και μέλους της Εθνικής Ομάδος Θανάση Αντετοκούμπο.

Η ανείπωτη χαρά του εκλεκτού μπασκετμπολίστα για το παιχνίδι και τις νίκες του Συλλόγου του έγινε αιτία και μέσο έκφρασης χολής που ντροπιάζει κάθε φίλαθλο πνεύμα και εκθέτει τη χώρα μας διεθνώς.

Εξωφρενικά δείγματα μωρίας σε μεγέθη αθλιότητας είναι αυτά των υπευθύνων που επιτρέπουν σε άξεστους να επικοινωνούν δημόσια και χωρίς αιδώ να εκφράζονται για αθλητικά θέματα εθνικού μεγέθους.

Η πικρία του παγκοσμίου εμβέλειας αδελφού του αστέρα Γιάννη και όλης της οικογένειας δεν προκαλεί αντιδράσεις. Αυτές πρέπει να προέλθουν κατ’ ευθείαν από την Πολιτεία με απόλυτα κατασταλτικές ενέργειες και όχι με παρήγορες εκφράσεις στο Instagram του τύπου:

« Σεβασμός και περηφάνια για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν εδώ και έκαναν την Ελλάδα δική τους πατρίδα»

Η Κυβέρνηση με τα αρμόδια όργανα της πρέπει να κινήσει τις διαδικασίες εκείνες που θα δείξουν στους ξένους ότι δεν απωλέσαμε τον ανθρωπισμό μας και θα αναγκάσουν τον ξένο τύπο, με πρώτη ην γαλλική εφημερίδα «L’ EQUIPE» να ανακαλέσουν αυτά που έγραψαν».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Ιουλίου