ΟΙ GREEN LEGENDS ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Στο πλαίσιο των 110 χρόνων από την ίδρυση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, ο Σύλλογος έφτιαξε ένα Top110 αθλητών-τριών του με βάσει τις επιτυχίες τους

Οι Green Legends του συλλόγου

Σε αυτή τη λίστα υπάρχουν αθλητές από ατομικά σπορ και η κατάταξη τους είναι με κριτήριο τις μεγάλες στιγμές τους, ενώ ήταν στο δυναμικό του «τριφυλλιού». Στην 110η θέση , βρίσκεται η κολυμβήτρια Ελβίρα Ευσταθίου που πλέον έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση και έχει αφιερωθεί στην ιατρική.

Η μεγάλη της στιγμή στον ΠΑΟ ήταν το 2006 όταν ως αθλήτρια του «τριφυλλιού» κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη Γυμνασιάδα (παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα) που έγινε στην Αθήνα. Η νεαρή μαθήτρια τότε της Β΄ Λυκείου κατέκτησε την τιμητική δεύτερη θέση σε μία υψηλού επιπέδου διοργάνωση με αθλητές-μαθητές από όλο τον κόσμο.

Το αγώνισμα που της χάρισε τη συγκεκριμένη διάκριση ήταν τα 400μ. μικτής ατομικής ενώ η ίδια σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr τόνισε «Ευχαριστώ πολύ για την τιμή να είμαι στη συγκεκριμένη λίστα. Έχω καλές αναμνήσεις από την περίοδο που ήμουν στον Παναθηναϊκό». Από κει και πέρα η Ευσταθίου είχε και άλλες αξιοπρόσεκτες στιγμές σε διεθνές επίπεδο με τον Παναθηναϊκό (από το 2006 ως το 2009) όπως η 5η θέση στην Πανεπιστημιάδα και η 6η θέση στις νεάνιδες σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 17 Ιουνίου