Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο .

Μέχρι σήμερα, η συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας, έχει συμβάλλει ουσιαστικά στην ανακαίνιση των Παιδιατρικών Νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαϊα Κυριακού»

Η Εταιρική Υπευθυνότητα και ο Παναθηναϊκός Α.Ο .

Και φέτος στο πλαίσιο του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου , ο Παναθηναϊκός ΑΟ θα συμβάλει ενεργά στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία του μεγάλου χορηγού του, με στόχο να χαρίσουμε όλοι μαζί , ακόμα περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά, μόλις με τρία απλά βήματα

1.Κατεβάζεις την εφαρμογή «Ομάδα προσφοράς» και γίνεσαι μέλος μας #Panathinaikos Athletic Club

2. Παίζεις στις δοκιμασίες που ξεκλειδώνουν κάθε εβδομάδα

3.Ο ΟΠΑΠ προσφέρει για εσένα

Μέσω της εφαρμογής «Ομάδα προσφοράς» συμμετέχεις στις πρωτοβουλίες Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ.

Κάθε φορά που παίζεις στις δοκιμασίες της εφαρμογής , ο ΟΠΑΠ προσφέρει για εσένα.

Μέσω της δοκιμασίας «Do you Know» όσο περισσότερες σωστές απαντήσεις βρίσκεις γύρω από το τρέξιμο και τη διατροφή, τόσο περισσότερους πόντους μαζεύεις για εσένα και την ομάδα σου.

Στη δοκιμασία «My Runner» βοηθάς τον δρομέα σου να τερματίσει τη διαδρομή του ενώ στο «Run the race» προσπαθείς να τερματίσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς.

Όπως και πέρυσι μέσω του «Fast Run» κάνεις εικονική διαδρομή, μαζεύεις καρδιές και μπορείς να ανεβάσεις το σκορ σου , ενώ στο «Jump» αποφεύγεις τα εμπόδια μέχρι να φτάσεις στο τέρμα.

Τέλος, στις δοκιμασίες «Quiz» και «Spot it» απαντάς σε ερωτήσεις και βρίσκεις διαφορές ανάμεσα σε εικόνες. Και μην ξεχνάς, κάθε απλή κίνηση μέσα στην εφαρμογή είναι αρκετή για να προσφέρει εκ μέρους σου ο ΟΠΑΠ ακόμα περισσότερα.

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 17 Ιουνίου