ΑΚΡΙΒΟΥ: «ΠΗΡΑΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ»

Η Μαργαρίτα Ακρίβου στάθηκε στην άμυνα του Παναθηναϊκού, ενώ παράλληλα τόνισε πως τώρα στο μυαλό όλων είναι το παιχνίδι με τον Κρόνο.

Ακρίβου: «Πήραμε ψυχολογία από την άμυνα»

Ο Παναθηναϊκός καθάρισε το παιχνίδι στην τρίτη περίοδο, όταν και δέχτηκε μόλις 6 πόντους. Η άμυνα έδωσε ψυχολογία στην ομάδα και σύμφωνα με τη Μαργαρίτα Ακρίβου αυτό το στοιχείο έκρινε τη νίκη.

«Στην αρχή του παιχνιδιού δυσκολευτήκαμε λίγο. Περιμέναμε τη ζώνη ωστόσο δεν μας πήγαν κάποια σουτ. Στη συνέχεια πήραμε ψυχολογία από την άμυνα που παίξαμε, πήγαμε καλύτερα, πήραμε διαφορά και φτάσαμε στη νίκη. Πλέον η προσοχή μας είναι στραμμένη στο επόμενο κρίσιμο ματς», ανέφερε χαρακτηριστικά στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη.

Σε δήλωσή της μετά το τέλος του αγώνα στο www.panathinaikos1908.gr η βοηθός του Γιώργου Καντζιλιέρη, Βασιλεία Γκουζίνη τόνισε: «Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έρχεται ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου. Είναι μία πρόβα για εμάς σκεπτόμενοι το επόμενο παιχνίδι, πήραμε μια μεγάλη διαφορά, συγχαρητήρια και στο Αρκάδι για την προσπάθεια».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 17 Ιουνίου