«ΠΡΑΣΙΝΟΣ» ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΟΠ

Ανοιχτή είναι πλέον η ρήξη του Παναθηναϊκού με την ομοσπονδία πυγμαχίας καθώς η αρμόδια αρχή «έκοψε» τους αθλητές Νταντάμη και Μπόζιο από τους σημερινούς αγώνες προκριματικών του πρωταθλήματος.

«Πράσινος» πόλεμος με την ΕΟΠ

Η ομοσπονδία της πυγμαχίας φαίνεται ότι έχει βάλει στο… μάτι τον Παναθηναϊκό και το δείχνει με κάθε τρόπο. Ο πιο επιτυχημένος Σύλλογος στην Ελλάδα στην πυγμαχία βάσει τίτλων και ιστορίας φαίνεται ότι δεν τυγχάνει του ανάλογου σεβασμού από την αρμόδια αρχή.

Το «τριφύλλι» βρίσκεται ξαφνικά στα… σχοινιά γιατί η ομοσπονδία φροντίζει να «κόψει» όσο περισσότερους αθλητές μπορεί από τον ΠΑΟ στη μάχη που θα δώσει για την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Έτσι για την πρώτη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος η αρμόδια αρχή επιθυμεί να «κόψει» δύο αθλητές του «τριφυλλιού» στους αγώνες που ξεκινάνε σήμερα!

Η «πράσινη» αποστολή ενημερώθηκε για τα συγκεκριμένα… τερτίπια ενώ βρίσκεται ήδη από χτες στην Ελευθερούπολη με 5μελή αποστολή.

Εδώ πρέπει να τονιστεί ότι ο Παναθηναϊκός είχε στείλει δύο φορές σχετικά έγγραφα στην ομοσπονδία μέσα στον Οκτώβριο που της γνωστοποιούσε τους αθλητές που θα χρησιμοποιήσει, χωρίς να λάβει κάποια απάντηση γενικά.

Από κει και πέρα η διοίκηση Γιαννακόπουλου λειτούργησε άμεσα και έστειλε σχετική επιστολή με την οποία βάζει την ΕΟΠ στη θέση της με… αποδείξεις και ονόματα σχετικά με τον αποκλεισμό των αθλητών.

Η διοίκηση του ΠΑΟ έχει ανοιχτά τα…ραντάρ της σε όλα τα αθλήματα και όπου χρειάζεται θα είναι εκεί για να επέμβει όπου πλήττονται τα συμφέροντα του Συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα ο Μπόζιος ακυρώθηκε λόγω του ότι συμμετείχε σε… σπάρινγκ , ενέργεια που προφανώς δεν είναι κόντρα στους κανονισμούς ενώ για τους άλλους δύο αθλητές ο ΠΑΟ είχε ενημερώσει από τις 8 και τις 20 Οκτωβρίου , χωρίς πάλι να έχει κάποιο λάθος στους χειρισμούς του, εφόσον δεν έλαβε και αρνητική απάντηση.

Σε ότι αφορά την περίπτωση του Αναστασόπουλου θα κριθεί χρονικά πιο πίσω και οι «πράσινοι» δεσμεύονται να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να συμμετάσχει στα τελικά του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά της, η τιμ μάνατζερ του τμήματος πυγμαχίας, Μαρία Καϊάφα, τόνισε: «Πιστεύω οτι δεν αξίζει σε κανέναν αθλητή αυτή η ταλαιπωρία ....Θεωρώ απάνθρωπο να ξεκινάει ενας αθλητής απο την Αθήνα να πάει στην Ελευθερούπολη Καβάλας(10 ώρες ταξίδι) να αγωνιστεί μετά απο προγράμμα που έβγαλε η ίδια ΕΟΠ και στη ζύγιση να διαπιστώνει οτι δεν μπορεί να αγωνιστεί διότι η ίδια η ΕΟΠ αποφάσισε να του κόψει την συμμετοχή "επικαλούμενη φόρτο εργασίας και κεκτημένη ταχύτητα"».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 17 Αυγούστου