ΣΛΟΥΚΑ ΣΤΗΝ «Π»: «ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

Η Αναστασία Σλούκα γράφει στην «Πράσινη Γωνιά» για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του «τριφυλλιού» στη Μεγαλόπολη, δηλώνοντας τυχερή που είναι μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας.

Σλούκα στην «Π»: «Τυχερή που ανήκω στην Παναθηναϊκή οικογένεια»

Αναλυτικά το blog της:

 «Γεια σας και πάλι από εμένα! Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Προσωπικά θέλω να πω ότι το Σάββατο ένιωσα μεγάλη χαρά και τύχη που βρίσκομαι στην Παναθηναϊκή οικογένεια, καθώς στη Μεγαλόπολη, όπου και είχαμε την έναρξη του Πρωταθλήματος απέναντι στον Πελασγό, ήταν στο πλευρό μας πλήθος κόσμου, Παναθηναϊκού. Το γήπεδο γέμισε και ήταν σαν να παίζαμε εντός έδρας!

Στο αγωνιστικό κομμάτι πετύχαμε την πρώτη μας νίκη στο Πρωτάθλημα μέσα σε μια Παναθηναϊκή ατμόσφαιρα και κρατάμε τους βαθμούς που κερδίσαμε και συνεχίζουμε στο δύσκολο έργο που έχουμε φέτος. Ο σύνδεσμος της Μεγαλόπολης μας υποδέχτηκε πολύ θερμά και μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης τον επισκεφτήκαμε για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τόσο τη νίκη, όσο και τα 5 χρόνια λειτουργίας του συνδέσμου! Θα ήθελα μάλιστα μέσω του blog μου στην Πράσινη Γωνιά να τους ευχαριστήσω, για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν τόσο στο γήπεδο, όσο και μετά.

Επόμενος αντίπαλος είναι το Αρκάδι Ρεθύμνου, μια νεανική αλλά παράλληλα μαχητική ομάδα. Παίζουμε στην έδρα μας και ελπίζουμε να είστε όλοι δίπλα μας για να συνεχίσουμε νικηφόρα την πορεία μας στο Πρωτάθλημα!».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου