ΚΑΝΤΖΙΛΙΕΡΗΣ: «ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»

Ο Γιώργος Καντζιλιέρης ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», τονίζοντας πως η ομάδα τώρα στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα και τον στόχο της ανόδου.

Καντζιλιέρης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη για τη νίκη πρόκριση επί της Πυλαίας, ευχαριστώντας αρχικά τον κόμσο που στάθηκε στο πλυερό της ομάδας:

«Καταρχήν θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας ήταν και σήμερα συγκλονιστικός. Στο αγωνιστικό μέρος καταφέραμε και πήραμε την πρόκριση απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο που μας έβαλε δύσκολα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο».

Στη συνέχεια τόνισε πως πλέον το «τριφύλλι» στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθληα, όπου φυσικά μοναδικός στόχος είναι η άνοδος στην Α1: «Εμείς κάναμε το καθήκον μας για τους αγώνες κυπέλλου μέχρι τώρα και πλέον από την ερχόμενη εβδομάδα στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα που ξεκινάει. Άλλωστε ο βασικός μας στόχος είναι η επιστροφή στην Α1 και για αυτό δουλεύουμε όλοι στην ομάδα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 27 Ιουνίου