ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ

Συγκλονιστική ήταν η παρουσία των αθλητών του Παναθηναϊκού στους μεσογειακούς αγώνες που ολοκληρώθηκαν σαν σήμερα (17/10) το 1971 στην Σμύρνη της Τουρκίας και ο Σύλλογος δεν λησμονά τη συγκεκριμένη στιγμή.

Σαν σήμερα: Κέρδισαν τις εντυπώσεις στην Σμύρνη

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ερασιτέχνης:

«Οι «πράσινοι» άσοι πρωταγωνίστησαν σε όλα τα σπορ και βοήθησαν τα μέγιστα ώστε να καταλάβει η Ελλάδα τη πέμπτη θέση στον γενικό πίνακα των 11 ομάδων.

Στον στίβο οι «πράσινοι» αθλητές  εντυπωσίασαν με τον Χρήστο Παπανικολάου να «πετάει» ψηλότερα από όλους αφού πέρασε τα πέντε μέτρα και είκοσι εκατοστά και κατέκτησε τη πρώτη θέση.  Ακόμα ο Ζήσης Κουρέλλος  στο δέκαθλο έκανε εξαιρετική εμφάνιση συγκεντρώνοντας 6.907 βαθμούς όπου του χάρισαν τη τέταρτη θέση.

Επιπλέον  ο Γαβρίηλ Αρνέλλος  ήταν πέμπτος με την ελληνική ομάδα 4Χ100 της οποίας ήταν βασικό στέλεχος με χρόνο 41.1.

Σπουδαία ήταν και τα κατορθώματα της εθνικής ομάδας βόλεϊ όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με τους Παπαδόπουλο, Γεωργαντή και Αγραπιδάκη να αποτελούν βασικά στελέχη.

Ακόμα οι Κοντός και Ιορδανίδης οδήγησαν την Εθνική ομάδα μπάσκετ στη τρίτη θέση ενώ στη κολύμβηση εντυπωσίασε η Μαρία Μπερή όπου ήταν «χάλκινη» στα 4Χ100 μέτρα ελεύθερο με 4.34.8.

Ακόμα η κολυμβήτρια του «τριφυλλιού» ήταν 5η στα 400 μέτρα μικτή ατομική ,  6η στα 200 μέτρα μικτή ατομική ενώ την ίδια θέση κατέλαβε και στα 400 μέτρα ελεύθερο.

Ο Χρήστος Ιακώβου πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 82,5 κιλά αφού σήκωσε 460 κιλά ενώ ο Στέργιος Τσούκας (φωτό) πήρε το χάλκινο μετάλλιο στα 90 κιλά όπου σήκωσε 447,5 κιλά. Σε ότι αφορά τη πυγμαχία ο Χρήστος Κακούρης ήταν τρίτος στα 57 κιλά ενώ ο Βαγγέλης Οικονομάκος ήταν 5ος στα 71 κιλά.

Στο πιστόλι ακριβείας ο Άλκης Παπαγεωργόπουλος ήταν τέταρτος με 541/600 ενώ ο Αλέκος Κέλογλου ήταν 5ος στο ατομικό των 170 χιλιομέτρων.

Επιπλέον οι  «πράσινοι» κράτησαν ψηλά τη σημαία και στη ξιφασκία με τον Γιάννη Χατζησαράντο να τερματίζει τέταρτος στο φλερέ και τον Δημήτρη Χατζησαράντο να καταλαμβάνει την ίδια θέσης τη σπάθη.  Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ήταν 4ος στο επέ και ο Παναγιώτης Ντουράκος βρέθηκε μια θέση πιο κάτω».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου