ΒΟΛΕΪ: ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Την Τετάρτη (17/10) θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση για το αίτημα ανάκλησης του Παναθηναϊκού στην απόφαση του αθλητικού δικαστή της ΕΟΠΕ.

Βόλεϊ: Αλλαγή ημερομηνίας για την υπόθεση του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός -παρά το γεγονός ότι πέτυχε ομόφωνα στο Δ.Σ της ΕΣΑΠ το ντέρμπι «αιωνίων» να διεξαχθεί υπό καθεστώς ειδικής διαχείρισης- δεν αφήνει την υπόθεση για την άδικη τιμωρία κεκλεισμένων που επήλθε όσον αφορά τα επεισόδια που έγιναν χιλιόμετρα από το γήπεδο.

Έτσι, το νομικό τμήμα του ΠΑΟ απέστειλε και δεύτερη αίτηση ανάκλησης της απόφασης στην αθλητικό δικαστή της ΕΟΠΕ και ενώ η πρώτη είχε απορριφθεί, αυτή τη φορά θα συζητηθεί.

Αρχικά ο Αθλητικός Δικαστής κάλεσε τον σύλλογο την Πέμπτη (18/10) και ώρα 10:30, ωστόσο όπως ανακοινώθηκε σήμερα, η συνάντηση θα γίνει μία μέρα νωρίτερα και συγκεκριμένα την Τετάρτη (17/10, 10:30).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 «Η ημέρα συζήτησης της υπ.αριθ. 542/8-10-2018 αιτήσεως του σωματείου Παναθηναϊκός ΑΟ για ανάκληση της υπ.αριθ. 13/2018 αποφάσεως του Μ.Δ.Ο. της Ε.Ο.ΠΕ. άλλαξε και μεταφέρεται για την Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10.30».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 24 Αυγούστου