ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΕ ΟΣΦΠ: «ΧΑΣΑΤΕ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...»

Ξεκάθαρη και αποστομωτική είναι η απάντηση του γενικού γραμματέα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτη Μπόμη, προς τον τυφλό οπαδισμό και την προκλητική στάση της διοίκησης του ΟΣΦΠ, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της υπεύθυνης Τύπου, Χριστίνας Τσιλιγγίρη.

Απάντηση Παναθηναϊκού σε ΟΣΦΠ: «Χάσατε μια χρυσή ευκαιρία...»

Ο Παναγιώτης Μπόμης με μήνυμά του μέσω της σελίδας του στο Facebook, δείχνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την εντελώς διαφορετική προσέγγιση που υπάρχει ανάμεσα στις διοικήσεις των αιωνίων αντιπάλων για το πώς αντιλαμβάνονται τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Και εκθέτει στα μάτια όλων των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων εκείνη του ερασιτέχνη Ολυμπιακού που εξακολουθεί να επιλέγει το δρόμο της πόλωσης και της πρόκλησης.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Παναγιώτης Μπόμης:

«Η διοίκηση του Ολυμπιακού είχε μια χρυσή ευκαιρία να ξεκινήσει μια νέα εποχή στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και να αποτάξει από πάνω της το ρούχο του τυφλού φανατισμού.

Άντ αυτού διαλέγει για μια ακόμη φορά τον δρόμο της έντασης και της πόλωσης. Δεν πειράζει, εμείς άλλωστε μπορούμε να προσαρμοστούμε σε οποιαδήποτε συμπεριφορά και δράση.

Ο Ερασιτεχνικός αθλητισμός δεν χρειάζεται τυφλό οπαδισμό, αλλά να μεταλαμπαδεύουμε στους νέους αθλητές αξίες και ήθος που θα τους συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή.

Άλλωστε έχουμε χρέος να δημιουργούμε, εκτός από αθλητές, και υγιείς φιλάθλους και αυτές οι βάσεις μπαίνουν από την νεαρή ηλικία. Αυτός είναι ο δικός μας δρόμος».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου