ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ... ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΡΩΜΑ

Ο «Σύλλογος μεγάλος» σφράγισε με την παρουσία των αθλητών του, τους Βαλκανικούς αγώνες που έγιναν σαν σήμερα (6/10) το 1936, καθώς είχαν καθοριστική συμβολή στη πρωτιά της Ελλάδας στη γενική βαθμολογία  και ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος  μνημονεύει τα «πράσινα» κατορθώματα.

Σαν σήμερα: Βαλκανικοί αγώνες με... πράσινο άρωμα

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ερασιτέχνης:

«Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και οι αθλητές στίβου του «τριφυλλιού» κέρδισαν τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα των θεατών.  Ο Ρένος Φραγκούδης  ήταν «σφαιράτος» στη κούρσα της μιας ανάσας καθώς αναδείχτηκε πρώτος με χρόνο 11.1.  Παράλληλα ο κύπριος αθλητής του Παναθηναϊκού πρώτευσε και στα 200 μέτρα με χρόνο 22.9  ενώ ήταν βασικό στέλεχος της ελληνικής ομάδας 4Χ100μ. όπου έκοψε πρώτη το νήμα με χρόνο 43.9.

Από κει και πέρα ο Σταύρος  Βελκόπουλος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 1500 μέτρα με χρόνο 4.10.4 ενώ ο ίδιος αθλητής ήταν τέταρτος στα 800 μέτρα σε χρόνο 2.03.07. 

Ακόμα ο επικοντιστής των «πράσινων» Γιώργος Θάνος «πέταξε»  στα 3 μέτρα και 90 εκατοστά , επίδοση που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο.  Επιπλέον ο Στέλιος Αρβανίτης ήταν τρίτος βαλκανιονίκης στα 5.000 μέτρα αφού κατάφερε με μεθοδικότητα να τερματίσει σε χρόνο 16.00.4».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 25 Μαίου