Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ (PHOTOS)

Χθες (5/10) διοργανώθηκε από τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού μία άκρως… «πράσινη» συνεστίαση για όλους τους φίλους του συλλόγου, με κεντρικό θέμα το έργο και το όραμα του αείμνηστου παράγοντα, Παύλου Γιαννακόπουλου.

Η Παναθηναϊκή βραδιά των παλαίμαχων (photos)

Στα Άνω Πατήσια και συγκεκριμένα στο κέντρο «ΠΕΡΙΞ» διοργανώθηκε η «Παναθηναϊκή βραδιά» από τους παλαίμαχους πρωταθλητές του συλλόγου σε όλα τα αθλήματα. Εκεί έδωσαν το παρών βετεράνοι παίκτες του Παναθηναϊκού σε μία «πράσινη» συνεστίαση, όπου βασικό θέμα συζήτησης δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το έργο που πρόσφερε, αλλά και το όραμα του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ο πρόεδρος κος Απόστολος Κόντος αφού ευχαρίστησε για την παρουσία αλλά την συμπαράσταση τους παρόντες ,αναφέρθηκε , στη προσπάθεια του συλλόγου να διατήρηση ζωντανή την ιστορία του Π.Α.Ο

Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Π.Α.Ο, αλλά και των Πρωταθλητών, κος Αχιλλέας Μακρόπουλος για μία ακόμη φορά συγκίνησε με τα λόγια καρδιάς και την προτροπή του για ενότητα ,αγάπη για ένα Παναθηναϊκό Πρωταθλητή σε όλα τα σπορ.

Ακολούθησε η βράβευση της ομάδος Παλαιμάχων Μπάσκετ που πρόσφατα κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά το Πρωτάθλημα της ΣΠΑΚΕ.

Ο Μιχάλης Κυρίτης και ο Μανώλης Λεκάκης αφιέρωσαν τη νίκη τους στον Πρόεδρο κ. Αχιλλέα Μακρόπουλο ευχαριστώντας τον για την ουσιαστική προσφορά μίας ολόκληρης ζωής στον Π.Α.Ο.

Παρέστησαν μεταξύ άλλων:

Οι Ολυμπιονίκες Βαλέριος Λεωνίδης , Λεωνίδας Σαμπάνης, η όμαδα του Γουέμπλεϋ με επικεφαλής τους Μίμη Δομάζο-Αντώνη Αντωνιάδη-Τάκη Οικονομόπουλο, o Υπουργός και Γεν. Γραμματέας Αθλητισμού κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης, αλλά και ο μουσικός και σύνθετης Γιώργος Κατσαρός.

Ακόμη το παρών έδωσαν ο προπονητής μπάσκετ Ανδρέας Χαϊκάλης, ο προπονητής Πυγμαχίας, Γιάννη Αϊδινιώτης με την έφορο Μαρία Καϊφα μαζί με τον Αρχίατρο της ΑΙΒΑ κ. Ιωάννη Φιλιπάτο και την κ. Cammela Ignozza, ιατρό της Ιταλικής ολυμπιακής ομάδας πυγμαχίας (είχε έρθει στη χώρα μας για ιατρική εκπαίδευση από τον αρχίατρο μας)

Στην Παναθηναϊκή βραδιά ήταν επίσης οι παγκόσμιοι πρωταθλητές μας, Θοδωρής Ιακωβίδης, Δημήτρης Κοσσόβας και Κώστας Νικηφόρος.

 Οι παλαιοί πρωταθλητές: Χάραλάμπος Σβυνέλης, Βαγγέλης Οικονομάκος, Γιώργος Ψαρόπουλος, Σπύρος Θεοδωράκος, Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, Νίκος Ράπτης, Μιχάλης Χάλαρης, Κώστας Καμπρης, Βασίλης Γιώτης.

Τα αθλητικά στελέχη του Π.Α.Ο: Κωστής Μακρόπουλος, Διονύσης Λιβέρης, Γιώργος Ψαρόπουλος, Λεωνίδας κ Παναγιώτης Μαλακατές, Νίκος Τσίλης, Μπάμπης Παπαπασχάλης, Χαράλαμπος Σβυνέλης, Σπύρος Θεοδωρακος, Νίκος Πλυτάς και Κυριακή Γαλάνη.

Οι παλαίμαχοι αθλητές του Μπάσκετ:

Κρις Κέφαλος, Ανδρέας Χαϊκαλης, Μανώλης Λεκάκης, Γιάννης Γεωργικόπουλος, Μανώλης Καλογερόπουλος, Γιώργος Δραζίνος, Δημήτρης Σωτηρίου, Αλέξης Τσαντίλης, Αλέκος Μπουρμούλης, Δημήτρης Ρολόγης, Γιώργος Κατσίνης .

Ο Γιώργος Κατσίνης τραγούδησε  ευγενώς προσφερθείς και επιμελήθηκε το μουσικό πρόγραμμα που  διασκέδασε του παρόντες μέχρι τις πρωινές ώρες.

Δείτε στη gallery του Leoforos.gr φωτογραφίες από τη βραδιά:

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 25 Μαίου