ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ Π.Α.Ο!

Παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αλλά και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6μ.μ. στο γήπεδο της Λεωφόρου ο καθιερωμένος αγιασμός της «Μάνας του Λόχου» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου

Αγιασμός του ενιαίου και αδιαίρετου Π.Α.Ο!

Αθλητές όλων των τμημάτων του Π.Α.Ο., η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, τα παιδιά των ακαδημιών όλων των αθλημάτων καθώς και απλός κόσμος, θα δώσουν το «παρών» στον σημερινό, ιστορικό, Αγιασμό της «Μάνας του Λόχου», που θα γίνει στις 6μ.μ. στο γήπεδο της Λεωφόρου «Απ. Νικολαΐδης», παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Στον Αγιασμό, που θα γίνει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου το «παρών» θα δώσει και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, ενώ για πρώτη φορά θα είναι ανοικτός και για τους γονείς αθλητών, αλλά και τον απλό κόσμο που θέλει να ζήσει αυτήν την μοναδική στιγμή δια ζώσης!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος προσκαλεί όλους τους αθλητές, το διοικητικό προσωπικό και τους φιλάθλους του στον Αγιασμό εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-19, ο οποίος θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου στις 18:00, στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Πρόκειται για μία ιστορικής σημασίας κίνηση στον «ιερό» χώρο του γηπέδου της Λεωφόρου, παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και  όλων των τμημάτων του Συλλόγου με τις Ακαδημίες τους.

Μαζί μας θα βρίσκεται και σύσσωμη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ο προπονητής, οι αθλητές, το τεχνικό επιτελείο, το διοικητικό προσωπικό και οι Ακαδημίες της.

Η είσοδος για το κοινό και τους γονείς θα γίνει  από τις θύρες 2 και 5 ενώ θα είναι ανοιχτή και η ιστορική Θύρα 13. Προσκεκλημένος στον Αγιασμό είναι και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών  και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ξεκινάει τη νέα χρονιά ενωμένος σαν «γροθιά»,  με στόχο την Αναγέννησή του, ώστε να γίνει ξανά: «Πρωταθλητής σ' όλα τα σπορ παντοτινός»!»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 24 Μαίου