ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: «ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟ»

Ο Μιχάλης Λαζαρίδης μίλησε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» και τόνισε πως στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» οι νεαροί αθλητές θα έχουν μία ευκαιρία να μπουν στο κλίμα της οικογένειας του Παναθηναϊκού.

Λαζαρίδης: «Να μπουν στο κλίμα της οικογένειας του ΠΑΟ»

Μαθήματα Παναθηναϊκής ιστορίας, που είναι και… επίκαιρα, θα κάνει ο προπονητής της ομάδας πόλο, Μιχάλης Λαζαρίδης στους νεαρούς αθλητές του, καθώς σύσσωμη η ομάδα, όπως και όλα τα τμήματα της «Μάνας του Λόχου», θα βρεθεί στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Οι «πράσινοι», που απόψε στις 9μ.μ. θα δώσουν ένα ακόμη φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, κόντρα στον Απόλλωνα στο Γουδή, θα κάνουν ένα… διάλειμμα από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις καθώς θα δώσουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ, για να τιμήσουν και αυτοί με τη σειρά τους τον μεγαλύτερο παράγοντα στην ιστορία του συλλόγου, Παύλο Γιαννακόπουλο.

Ο προπονητής της ομάδας πόλο του «τριφυλλιού», Μιχάλης Λαζαρίδης μίλησε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» τόσο για τις αγωνιστικές, όσο και για τις εξωαγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Διαβάστε τη συνέντευξή του στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου