ΣΤΟ «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ» Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Με ανακοίνωσή του, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός γνωστοποίησε πως όλα του τα τμήματα θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» ο Ερασιτέχνης

Η παναθηναϊκή οικογένεια θα ενωθεί στο ΟΑΚΑ για να τιμήσει τη μνήμη του μεγαλύτερου παράγοντα στην ιστορία του συλλόγου. Μετά τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε πως θα δώσει το παρών στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» με όλα του τμήματα, σε μία πράξη που αποδεικνύει την ενότητα που υπάρχει στο «τριφύλλι». Άλλωστε δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς μπροστά σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ολόκληρη η  οικογένεια του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου (αθλητές-διοικητικό προσωπικό)  θα βρίσκεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ το διήμερο (27-28 Σεπτεμβρίου) για να αποθέσει το δικό της φόρο τιμής στον Παύλο Γιαννακόπουλο στο τουρνουά που διοργανώνεται  στη μνήμη του.

Άλλωστε ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας από τους παράγοντες που στήριζε διαχρονικά  και ανιδιοτελώς τη «μάνα του λόχου» ενώ διατέλεσε πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. από το 1987 μέχρι το 1997.

Στην «πράσινη» γιορτή μνήμης για τον κορυφαίο παράγοντα είναι καλεσμένοι από την ΚΑΕ  όλοι οι αθλητές ,το διοικητικό προσωπικό, καθώς και οι αθλητές των ακαδημιών του Ερασιτέχνη  συνοδευόμενοι από τους κηδεμόνες τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού θα εκπροσωπηθεί από τη μία εκ των τριών αρχηγών του τμήματος ,Μαρία Λαμπρινίδου καθώς το τμήμα  έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Κύπρο σε διεθνές τουρνουά».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 18 Ιουνίου