«ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ, Η ΑΝΟΔΟΣ» (VIDEO)

Ρούλα Μούλη, Άσπα Καλαμπάκου και Σύνθια Εζέτζα θέτουν ως μοναδικό στόχο του Παναθηναϊκού την άνοδο στην Α1.

«Μοναδικός στόχος, η άνοδος» (video)

Οι τρεις παίκτριες του «τριφυλλιού» μίλησαν στην κάμερα του Sportshero.gr, όπως και ο Γιώργος Καντζιλιέρης και η Αναστασία Σλούκα, για την ερχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 και τόνισαν πως όλες μαζί στοχεύουν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, εκεί όπου ανήκει ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Άσπα Καλαμπάκου: «Η θέλησή μας μάς έφερε στον Παναθηναϊκό, όχι η εμπειρία. Η ομάδα αποτελείται από μικρές παίκτριες με αρκετό ταλέντο και πιστεύουμε ότι όλες μαζί θα πετύχουμε τον μοναδικό μας στόχο, την άνοδο».

Ρούλα Μούλη: «Είμαστε μερικές έμπειρες και μερικές μικρές αθλήτριες, όμως όλες μας θέλουμε να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός εκεί που ανήκει. Αυτό είναι ένα μεταβατικό στάδιο για την ομάδα, όμως ο σύλλογος είναι τεράστιος και λειτουργεί άκρως επαγγελματικά. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που τρέχουν για να μην μας λείψει τίποτα και φυσικά στόχος είναι η άνοδος. Να βοηθήσουμε τις νεαρότερες αθλήτριες να ανέβουν επίπεδο και παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτερες. Έχω να παίξω στην Α2 14 χρόνια, αλλά ξέρω ότι θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και ανταγωνιστικό, αφού υπάρχουν μερικές πολύ καλές ομάδες, όμως εμείς θα είμαστε προετοιμασμένες τόσο ψυχολογικά, όσο και αγωνιστικά».

Σύνθια Εζέτζα: «Φέτος είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά και πιστεύω πως θα ανεβούμε. Αυτό χρειάζεται δουλειά, προσπάθεια και θέληση και θα βγει αυτό που θέλουμε».

Δείτε το βίντεο:

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 18 Αυγούστου