«Η ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΦΕΡΕ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ»!

Διαβάστε το αναλυτικό άρθρο του πολίστα του Παναθηναϊκού, Γιάννη Κουρλιάφτη στην στήλη «Πράσινη Γωνία» της εφημερίδας «ΠΡΑΣΙΝΗ»

 «Η αλλαγή διοίκησης έφερε υγεία στην ομάδα»!

Αναλυτικά όσα έγραψε: 

Η ομάδα πριν από δύο εβδομάδες την προετοιμασία της, όμως τόσο εγώ όσο και ο Γιάννης Γαβαλάς ενσωματωθήκαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Οι πρώτες ημέρες κυλούν πολύ καλά. Το κλίμα στην ομάδα και οι σχέσεις μεταξύ τόσο των παικτών, όσο και του τεχνικού τιμ και φυσικά της διοίκησης είναι σε πολύ καλό επίπεδο, και θεωρώ ότι θα πάμε πολύ καλά την φετινή σεζόν.

Προσωπικά… άφησα τον Παναθηναϊκό όταν έπαιζε σε τελικούς Κυπέλλου και Πρωταθλήματος και η συνέχεια δυστυχώς δεν ήταν ανάλογη. Ωστόσο φέτος βλέπω πως υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε η ομάδα να επιστρέψει στην Α1 κατηγορία, όπου και πρέπει να βρίσκεται. Μετά την αλλαγή διοίκησης υπάρχει μια υγεία στο σύλλογο και μια καλύτερη οργάνωση. Έτσι είμαι πολύ αισιόδοξος, ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτός είναι και ο λόγος, που επέστρεψα στην ομάδα, θυσιάζοντας μάλιστα και κάποιες προτάσεις από Α1. Έχω τεράστια όρεξη να συμβάλλω και εγώ τα μέγιστα ώστε να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην μεγάλη κατηγορία, γι’ αυτό μόνο γύρισα!

Πρώτος στόχος της ομάδας μας είναι αποκλειστικά η άνοδος. Εκεί εστιάζουμε, στο να ανέβει η ομάδα στην Α1, από εκεί και πέρα συνεχίζουμε με περισσότερους στόχους τα επόμενα χρόνια.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 16 Ιουνίου