ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ: «ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΤΟΚΥΟ»

Την επιθυμία του να χαρίσει στην Ελλάδα το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο μετά από 2.500 χρόνια, αποκάλυψε μέσω της «Πράσινης» ο πυγμάχος του Παναθηναϊκού, Πολυνείκης Καλαμάρας.

Καλαμάρας: «Όνειρό μου μετάλλιο στο Τόκυο»

Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και στην περίπτωση του Πολυνείκη Καλαμάρα είναι ο… μοναδικός δρόμος προς την κατάκτηση του Ολυμπιακού μεταλλίου στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός, που θα γίνει το 2020 στο Τόκυο!

Τι και αν είναι γεννημένος στις 20 Οκτωβρίου 1995, ο πυγμάχος του Παναθηναϊκού έχει ήδη ένα απίστευτο παλμαρέ τόσο από συμμετοχή του σε ευρωπαϊκούς αγώνες όσο και σε Πανελλήνια πρωταθλήματα, με αποκορύφωμα το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε τον φετινό Ιούνιο στους Μεσογειακούς Αγώνες στην πόλη Ταραγόνα της Ισπανίας. Ενώ έναν χρόνο νωρίτερα ήταν 5ος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U22 στο Χάρκοβο της Ουκρανίας. Ο Πολυνείκης Καλαμάρας είναι αθλητής της Εθνικής ομάδας ανδρών στα 81κ. και έχει αγωνιστεί σε 57 διεθνείς αγώνες από το 2012 έως και φέτος. Απίστευτο είναι το ρεκόρ του σε εγχώριες διοργανώσεις καθώς σε 67 αγώνες, που έχει συμμετάσχει είναι αήττητος σε όλους τους επίσημους αγώνες πρωταθλήματος! Συγκεκριμένα κατέχει 9 χρυσά μετάλλια σε Πανελλήνια πρωταθλήματα, τέσσερα στην κατηγορία Εlite ανδρων, ένα στην κατηγορία γ΄ ανδρών, δύο νέων, και δύο παίδων!

Τον Πολυνείκη Καλαμάρα τον έφερε στον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Αϊδινιώτης και μαζί δουλεύουν πολύ σκληρά για να υλοποιηθεί το όνειρο τόσο του… μαθητή, όσο και του δασκάλου για την κατάκτηση του πρώτου Ολυμπιακού μεταλλίου στην Πυγμαχία για την Ελλάδα. Ο 23χρονος πυγμάχος μίλησε στην «Πράσινη» για τα πρότυπά του, ενώ αποκάλυψε τους στόχους του πάντα με το «τριφύλλι» στην καρδιά!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη που έδωσε στη Δήμητρα Πολυχρονοπούλου στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 24 Απριλίου