ΠΥΓΜΑΧΙΑ: ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ FARCINELLI Ο ΑΪΔΙΝΙΩΤΗΣ

Προσκεκλημένος του προέδρου της EUBC και executive president της AIBA, κ. Franco Farcinelli, ήταν ο προπονητής πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αϊδινιώτης που το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στο Ασίζι της Ιταλίας, μαζί με τον στενό του συνεργάτη και γιατρό της ομάδας, καθώς και Προέδρο της ιατρικής επιτροπής της AIBA κ. Ιωάννη Φιλιππάτο

Πυγμαχία: Στην Ιταλία με τον Farcinelli ο Αϊδινιώτης

Ο Γενικός Γραμματέας της EUBC, Alexander Egorov, εκτέλεσε… χρέη ξεναγού καθ’όλη την διάρκεια του διήμερου ανταποδίδοντας την Ελληνική φιλοξενία που είχε δεχτεί το καλοκαίρι στην Αθήνα. Το τιμ του «τριφυλλιού» ξεναγήθηκε στα γραφεία της EUBC καθώς και στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής Ομάδας της Ιταλίας, συναντήθηκε με τον προπονητή της κ. Renzin, ενώ στο δείπνο που είχαν με τον πρόεδρο συζήτησαν θέματα που αφορούν στο άθλημα καθώς και επικείμενη συνεργασία του Παναθηναϊκού με την Ιταλική ομάδα.

Μάλιστα ο πρόεδρος, Franco Farcinelli προσκάλεσε τον Γιάννη Αϊδινιώτη να συμμετάσχει στην σχολή προπονητών για την απόκτηση του 2ου αστεριού AIBA που θα λάβει χώρα σε λίγους μήνες στο Ασίζι, αφού δεν κατάφερε να συμμετάσχει σε αυτή που έγινε φέτος το καλοκαίρι στη Βουδαπέστη καθώς η ΕΟΠ δεν ενημέρωσε ποτέ τους προπονητές της να δηλώσουν συμμετοχή.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 24 Ιουνίου