ΣΛΟΥΚΑ: «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ»

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στην «Πράσινη Γωνιά» της εφημερίδας «ΠΡΑΣΙΝΗ» η παίκτρια του τμήματος μπάσκετ Γυναικών Αναστασία Σλούκα

Σλούκα: «Οικογενειακό κλίμα στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Σας καλωσορίζω στην «Πράσινη Γωνιά»! Αυτός θα είναι από εδώ και πέρα ο χώρος μου στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» από τον οποίο θα σας δίνω το δικό μου στίγμα για το πώς κυλάει το ταξίδι μου με τη φανέλα με το «τριφύλλι» αλλά και όλης της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού τη φετινή χρονιά. Από εδώ θα τα λέμε και θα σχολιάζουμε το ότι συμβαίνει στην ομάδα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, η οποία αναμένεται να είναι δύσκολη καθώς θέλουμε να επιτύχουμε το στόχο μας.

Η ομάδα μας που έχεις ως στόχο την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία αυτή τη στιγμή αισίως βαδίζει στη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Φέτος υπάρχει ανανέωση και αρκετά νεανικό σύνολο στο σύλλογο κάτι το οποίο φαίνεται και από τις κινήσεις που έγιναν από τους ανθρώπους της ομάδας. Φέτος θα αγωνιστούμε στην Α2 κατηγορία. Το κλίμα είναι αρκετά καλό, οικογενειακό θα έλεγα και  υπάρχει από όλους μας όρεξη για σκληρή δουλειά και άπαντες στην ομάδα, παίκτριες και staff δίνουμε το 100% σε κάθε προπόνηση καθώς ο μόνος μας στόχος είναι η άνοδος στην Α1 κατηγορία εκεί όπου ανήκει η ομάδα δηλαδή».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 24 Απριλίου