ΚΑΛΕΝΤΖΟΥ: «ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ...»

Η Τούλα Καλέντζου μίλησε για τη σημερινή νίκη της Εθνικής Κορασίδων επί της Σλοβενίας, η οποία πλέον χρειάζεται μία νίκη για να πάρει την άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Καλέντζου: «Όταν έφυγε το άγχος...»

«Νομίζω πως όταν μας έφυγε το άγχος το παιχνίδι πήγε όπως το θέλαμε. Τα κορίτσια ένιωθαν το «βάρος» του νοκ άουτ αγώνα πιστεύω. Ξέραμε όμως πως αν παίζαμε το μπάσκετ που γνωρίζουμε θα μπορούσαμε να φτάσουμε και στο αποτέλεσμα που θέλαμε.

Η Σλοβενία πίεσε πολύ στην πρώτη γραμμή άμυνας και δυσκολευτήκαμε λίγο στην αρχή, στα πρώτα λεπτά, αλλά όταν καταφέραμε να το ξεπεράσουμε αυτό και να βρούμε το ρυθμό μας τα άλλα ήταν πολύ απλά και εύκολα στην κυριολεξία. Τα κορίτσια το έκαναν να φαίνεται πολύ εύκολο, τους είχε φύγει και το άγχος, κάναμε ένα εκπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο και τους είπαμε απλά να απολαύσουν το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά η βοηθός του Δημήτρη Μπακογεώργου για τη νίκη επί της Σλοβενίας.

Ενώ για το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τη Φινλανδία τόνισε: «Η Φινλανδία δεν είναι άγνωστη σε εμάς, ούτε εμείς σε αυτούς. Έχουμε δώσει τέσσερα φιλικά μεταξύ μας στην διάρκεια της προετοιμασίας. Έχουμε κάνει τέσσερις νίκες σε αυτά τα παιχνίδια και δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα αυτού του 4-0. Μπορεί να υπάρχει δεύτερη ευκαιρία ακόμη και με ήττα, καθώς χρειάζεται μια νίκη πλέον σε δύο αγώνες. Όπως κι αν έχει όμως δεν είναι αυτό που σκεφτόμαστε. Θέλουμε να νικήσουμε και να πάμε στον τελικό. Αυτός είναι ο στόχος μας και τις καλές ομάδες τις χαρακτηρίζει ο υψηλός στόχος».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Ιουλίου