ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ: ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΜΟΛΒΑΛΗΣ

Ο αθλητής του Παναθηναϊκού κατέλαβε την ένατη θέση στον τελικό των συγχρονισμένων καταδύσεων από 3 μ. τραμπολίνο μαζί με τον Θάνο Τσιρίκο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Γλασκώβη 

 

Καταδύσεις: Έγραψε ιστορία ο Μόλβαλης

Μια ακόμα διάκριση στην Ελλάδα έφερε ο Νίκος Μόλβαλης, ο οποίος κατέκτησε την ένατη θέση στον τελικό των συγχρονισμένων καταδύσεων από 3 μ. τραμπολίνο μαζί με τον Θάνο Τσιρίκο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Γλασκώβη. Οι νεαροί Έλλληνες αθλητές, στην πρώτη τους εμφάνιση ως δίδυμο στο συγκεκριμένο αγώνισμα σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών, συγκέντρωσαν από τους κριτές 298,68 βαθμούς, ενώ ο Μόλβαλης είναι ο πρώτος καταδύτης του Παναθηναϊκού που το καταφέρνει αυτό και σίγουρα έδειξε ότι το μέλλον. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ρώσοι Κουσνέτσοφ και Ζαχάροφ με 431,16 β., το ασημένιο οι Βρετανοί Λόγκερ και Μίαρς (430,62) ιαι το χάλκινο οι Χόστινγκ και Ρίντιγκερ (394,77).

Την Κυριακή 12/8, τελευταία ημέρα των αγώνων ο Νίκος Μόλβαλης θα αγωνιστεί στην πλατφόρμα 10 μ. Ο Έλληνας αθλητής του Παναθηναϊκού με αυτή του τη διάκριση έφερε μια ακόμα στην οικογένεια του «τριφυλλιού» και δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμος για να δείξει το ταλέντο του το οποίο είναι μεγάλο και στους «πράσινους» το ξέρουν πολύ καλά. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 18 Απριλίου