ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ…»

Στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό σχολίασαν με καυστικό τρόπο την επιλογή της ΠΑΕ να μετακομίσει η ομάδα στο ΟΑΚΑ και τη Ριζούπολη, έτσι ώστε να μην πληρώσει τα χρέη προς τον Α.Ο.

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Αντιπαναθηναϊκό μένος της ΠΑΕ…»

Μια ακόμα ακατανόητη και εγκληματική απόφαση πάρθηκε από τον Γιάννη Αλαφούζο και τους συνεργάτες του στη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όπως διαβάσατε νωρίτερα, η ΠΑΕ με επίσημη ανακοίνωση ενημέρωσε πως έδρα της ομάδας θα είναι το ΟΑΚΑ και αναπληρωματική η Ριζούπολη, προφανώς για να μην καταβάλουν όλα όσα χρωστάνε στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Ουσιαστικά, οι διαστρεβλωτές της αλήθειας και της ιστορίας ζητούν και τα ρέστα από πάνω. Και δεν πληρώνουν το χρέος τους και μέσω της δικομανίας τους αποσκοπούν στο να βγάλουν και κέρδος. Απίστευτο θράσος από την ΠΑΕ του Αλαφούζου, κάτι που προκάλεσε και την εύλογη αντίδραση των ανθρώπων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, σχολίασαν με άκρως καυστικό τρόπο αυτή τη νέα απαράδεκτη ενέργεια της ΠΑΕ, ξεκαθαρίζοντας πως πρόκειται για μια πλήρως αντιπαναθηναϊκή κίνηση. Παράλληλα, ανέφεραν πως σε όποια έδρα και αν παίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα, η διοίκηση της ΠΑΕ δύσκολα θα μπορεί να είναι στο γήπεδο αφού ο κόσμος την έχει σιχαθεί και προέτρεψε να… τρέξει το θέμα με τον Ταϊλανδό για να μπορούν ο Αλαφούζος και οι συν αυτώ να παρακολουθούν… άφοβα την αγαπημένη τους ομάδα, που προφανώς δεν είναι ο Παναθηναϊκός.

«Το αντιπαναθηναϊκό μένος της διοίκησης της ΠΑΕ συνεχίζεται... Τώρα προτιμάνε να αποπληρώσουν μέχρι και τα χρωστούμενα στο ΟΑΚΑ από ό,τι αυτά που χρωστάνε στον -από εκείνους- στραγγαλισμένο οικονομικά ερασιτέχνη Παναθηναϊκό (εκτός αν και εκεί κανόνισαν καμιά 100αρια άτοκες δόσεις)... Είτε, πάντως, Λεωφόρο, είτε ΟΑΚΑ είτε Ριζούπολη δηλωθεί ως έδρα εκείνοι δύσκολα θα μπορούν να πάνε στο γήπεδο... Ο κόσμος τους έχει πια σιχαθεί. Ας τελειώνουν με την μεταβίβαση στον Παϊροτζ ώστε να μπορούν και εκείνοι να παρακολουθούν την πραγματική ομάδα της καρδιάς τους», έλεγαν χαρακτηριστικά στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Απριλίου