ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ: ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΣΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Αρκετά καλή ήταν και τη δεύτερη ημέρα η παρουσία της «πράσινης» αποστολής τοξοβολίας στη Σόφια που διεξάγεται το ευρωπαϊκό γκραν πρι.

Τοξοβολία: Σημάδεψαν στις εμπειρίες

Συγκεκριμένα στο σύνθετο ατομικό τόξο  ο Ανδρέας Κουκουζέλης το πάλεψε στη φάση των 48  απέναντι στον ουκρανό Χοβιαντόσκι ωστόσο λύγισε στις λεπτομέρειες με σκορ 140-143. Παράλληλα στο ίδιο αγώνισμα ο Γιώργος Φούντζουλας για τη φάση των 48 ηττήθηκε από τον Πολωνό Μπριζιμπίλσκι με 129-146.

Στο ολυμπιακό τόξο γυναικών η Στέλλα Αναστασιάδη που ήταν 57η στους αγώνες κατάταξης ηττήθηκε από την πολωνή Μιλένα Μπαρόνσκα (56η στην κατάταξη) με 2-6 κάνοντας μία αξιοπρεπή εμφάνιση.

Η Ευγενία Σκάρτσιαρη (75η στην κατάταξη) έχασε με 0-6 από την αγγλίδα Κέιτ Ντούνινγκαν (37η στην κατάταξη) ενώ με το ίδιο σκορ ηττήθηκε και η Χριστιάνα Τσιάκα (78η στην κατάταξη) από την ουκρανή Πολίνα Ροντιόνοβα (35η στην κατάταξη) .

Τέλος η Σταυρούλα Λιούτα (70η στην κατάταξη)ηττήθηκε με 0-6 από την βουλγάρα Ντομπρομίρα Νταναίλοβα (43η στην κατάταξη).

Αύριο στις 9.30 το πρωί ο τοξοβόλος του ΠΑΟ Ανδρέας Κουκουζέλης αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα (7η στην κατάταξη) σύνθετου τόξου κόντρα στη Βουλγαρία .

Λίγο αργότερα στις 1.45μ.μ.η «πράσινη» Στέλλα Αναστασιάδη αγωνίζεται στο μικτό ολυμπιακό τόξο με τον Αλέξανδρο Καραγεωργίου που είχαν πάρει την 20η θέση στην κατάταξη , κόντρα στη Γεωργία.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Απριλίου