ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΕ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΩΝ 60 ΔΟΣΕΩΝ

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός απέστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ, με το οποίο καταγγέλλει τη σύμβαση για τη ρύθμιση των χρεών σε 60 δόσεις.

Εξώδικο του Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ, καταγγέλλει τη σύμβαση των 60 δόσεων

Η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έχει αποδείξει από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της πως πάνω απ' όλα και απ' όλους βάζει μόνο τα συμφέροντα της Μάνας του Λόχου. Και με μόνο γνώμονα αυτή την προάσπιση των συμφερόντων της απέστειλε σήμερα (01/08/2018) εξώδικο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με το οποίο καταγγέλλει τη σύμβαση για τη ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ σε 60 δόσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Leoforos.gr, με το εξώδικο ο Ερασιτέχνης καλεί τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να απαντήσει μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής στις 7, για το νέο τρόπο εξόφλησης του χρέους. Και οι επιλογές που έχει πια η ΠΑΕ είναι δύο και γνωστές σε αυτή από την τελευταία συνάντηση των δύο πλευρών και την κίνηση καλής θέλησης του Ερασιτέχνη. Είτε να εξοφλήσει εφάπαξ το χρέος κερδίζοντας «κούρεμα» 90.000 ευρώ, είτε σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018.

Είναι απόλυτα ξεκάθαρη η τοποθέτηση του Ερασιτέχνη και νόμιμα θωρακισμένη, γεγονός που δεν αφήνει κανένα περιθώριο ελιγμού πάρα μόνο την επιλογή μίας εκ των δύο μεθόδων αποπληρωμής, προς την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 20 Αυγούστου