ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ: ΜΕ ΕΠΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ

Σημαντική εκπροσώπηση θα έχει ο Παναθηναϊκός στο ευρωπαϊκό Grand Prix τοξοβολίας που θα γίνει στη Βουλγαρία από την 1η ως και την 4η Αυγούστου.

Παναθηναϊκός – Τοξοβολία: Με επτά εκπροσώπους στη Σόφια

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα έχει επτά αθλητές και αθλήτριες που θα δώσουν το «παρών» στους αγώνες που θα γίνουν στη Σόφια, στελεχώνοντας την ελληνική αποστολή σε εθνικό και σε συλλογικό επίπεδο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Με επτά αθλητές/τριες θα εκπροσωπηθεί ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. στο Πανευρωπαϊκό Grand Prix που θα διεξαχθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας από 1/8-4/8.

Στο Grand Prix της Σόφιας θα εκπροσωπηθούν εθνικές ομάδες αλλά και ομάδες συλλόγων της Ευρώπης (club archers).

O ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. θα στελεχώσει την ελληνική αποστολή σε εθνικό και σε συλλογικό επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, την Εθνική Ομάδα θα στελεχώσουν οι Αναστασιάδη Αντιγόνη -Στυλιανή στην κατηγορία του Ολυμπιακού Τόξου και ο Κουκουζέλης Ανδρέας στην κατηγορία του Σύνθετου Τόξου.

Σε συλλογικό επίπεδο η ομάδα που θα εκπροσωπήσει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Α.Ο. θα αποτελείται από τους: Λιούτα Σταυρούλα, Τσιάκα Χριστιάνα και Ευγενία Σκαρτσιάρη στην κατηγορία του Ολυμπιακού Τόξου γυναικών και Θεμελή Παναγιώτη στην αντίστοιχη των ανδρών, ενώ στην κατηγορία του Σύνθετου Τόξου ανδρών από τον Φούντζουλα Γεώργιο».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Ιουλίου