ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ: ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΡΟΜΠΕΝ»

Δεν σταματούν οι επιτυχίες για το τμήμα τοξοβολίας του Παναθηναϊκού με το ομαδικό των Ανδρών να σηκώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σύνθετου Τόξου

Παναθηναϊκός ΑΟ: Σημάδεψαν το χρυσό οι «πράσινοι ρομπέν»

Από επιτυχία σε επιτυχία πάει το τμήμα τοξοβολίας του Παναθηναϊκού, το οποίο μετά από την κούπα σε Άνδρες και Γυναίκες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ολυμπιακού Τόξου Ανοικτού Χώρου που διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα, το διήμερο 7-8 Ιουλίου έφερε ένα ακόμα τρόπαιο στο σύλλογο. Αυτή τη φορά οι Άνδρες σημάδεψαν την κορυφή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σύνθετου Τόξου το οποίο θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α.

Πιο συγκεκριμένα οι Παντελής Αναστασιάδης, Νικόλαος Παπαδάκης και Ανδρέας Κουκουζέλης, επικράτησαν στον τελικό της Ακαδημίας Τοξοβολίας και βρέθηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου της διοργάνωσης. Το «τριφύλλι» κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο σύνθετο τόξο ανδρών-γυναικών με τους Παντελή Αναστασιάδη και Ελευθερία Βόκολου να σηκώνουν ψηλά την πράσινη σημαία. Από εκεί και πέρα στα 50μ. σύνθετου τόξου ο Παντελής Αναστασιάδης κατετάγη στην έκτη θέση, ο Ανδρέας Κουκουζέλης στην όγδοη θέση , ο Νικόλαος Παπαδάκης στην 11η θέση, ο Γιώργος Φουντζούλας στην 17η, ο Δημήτρης Καράμπελας στην 25η, ο Κυριάκος Κυριακόπουλος στην 26η και ο Στυλιανός Περιστέρης στην 32η. Στην ίδια κατηγορία των γυναικών η Ελευθερία Βόκολου κατετάγη στη τρίτη θέση.

Παράλληλα στο σύνθετο τόξο (compound) των Ανδρών ο Παντελής Αναστασιάδης βγήκε πέμπτος, ο Ανδρέας Κουκουζέλης όγδοος, ο Νικόλαος Παπαδάκης 13ος, ο Γιώργος Φουντζούλας 19ος, ο Κυριάκος Κυριακόπουλος 25ος, ο Δημήτρης Καράμπελας 28ος και ο Στέλιος Περιστέρης 31ος. Στην ίδια κατηγορία των γυναικών η Ελεύθερία Βόκολου βγήκε δεύτερη.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Ιουλίου