ΓΕΩΡΓΑΝΤΗΣ: «ΞΕΦΤΙΛΑ, ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ»

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μιχάλης Γεωργαντής, μίλησε στην «Πράσινη» και στράφηκε κατά αυτών που θυμήθηκαν οφειλές του Ερασιτέχνη μετά από χρόνια, μόλις ανέλαβε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Γεωργαντής: «Ξεφτίλα, είχαν ξεχάσει τον Παναθηναϊκό και τον θυμήθηκαν λόγω Γιαννακόπουλου»

Ο Μιχάλης Γεωργαντής έχει υπηρετήσει τον Παναθηναϊκό από διάφορα πόστα, όντας ένας από τους πιο ιστορικούς παράγοντες της ομάδας. Πλέον είναι υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και με δηλώσεις του στην «Πράσινη» κατακεραύνωσε όσους… θυμήθηκαν τον Ερασιτέχνη όταν ανέλαβε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Είναι ντροπή και ξεφτίλα αυτό που γίνεται. Έρχονται άνθρωποι που είχαν ξεχάσει τον Παναθηναϊκό από το 2009 και ξαφνικά στο άκουσμα της ανάληψης της διοίκησης από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έχουν... θυμηθεί ποσά που δεν ζήτησαν ποτέ από τις προηγούμενες διοικήσεις.

Ασφαλώς όλο αυτό δεν έχει καμία ηθική και δείχνει τον τρόπο που προσπαθούν κάποιοι να αποκτήσουν οικονομικά οφέλη, την ώρα που ο Ερασιτέχνης γλίτωσε από την αφάνεια και μπήκε στον δρόμο της επιστροφής στην κανονικότητα», ήταν τα λόγια του, ενώ για το τμήμα βόλεϊ τόνισε:

«Μερικοί προσπαθούν να βάλουν φρένο στην αδειοδότηση του Παναθηναϊκού».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου